Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó 9.

Euforikus hatással van rám ez a kora nyárias hangulat, a színek, a hangok, az illatok, de mielőtt kihelyezném a telephelyemet az erkélyre, még jól körülnéztem a dekooder szerzőinek személyes blogjában is. Higgyétek el, nektek is megéri kikattintani, beleolvasni mélyebben is a felsorolt remek témákba, aztán uzsgyi kifelé a szabadba, kertbe, teraszra, kinek mire van lehetősége.

B.TIER NOÉMI – Kedvenc Otthon

Már az első „Kiskertemben” részt is szerettem, most folytatódik Noémi és Tézli-Szabó Franciska kertekkel foglalkozó sorozata a második cikkel. Hogyan fogjunk hozzá egy falusi stílusú kert megtervezéséhez? Kiderül itt.

CSORBA ANITA – Inspirációk

Szívügyem az újrahasznosítás, és kifejezetten örülök, ha kézzelfogható, hétköznapi halandó ember számára is elkészíthető megoldásokkal találkozom. Anita blogján az üdítős kupakok jópofa felhasználási módjával inspirálódtam.

GERLAI TIBOR és GYARMATI LÁSZLÓ – Manzárd Café

A hét legkedvencebb kedvenc posztja számomra mindenképpen Nicholas Nixon fotósorozata volt, melyet feleségéről és annak három nővéréről készített az elmúlt 36 évben. Az idő múlásának keserédes jeleiről itt bizonyosodhattok meg.

HUJBER-NAGY ALETTA – HNA Design

Aletta blogján is volt egy kis újrahasznosítás. Egy bizonyos Laboratori nevű cég készít különböző aranyos használati tárgyakat fából, melyekért Aletta gyakran visszatérne a boltba, ha az a szomszéd kerületben lenne. Nos, nem csak ő, én is visszajárnék, már csak nézelődni is.

KLEIN KINGA – Szoba kilátással

Kár, hogy Kinga csak egy képet talált erről a konyháról, ahol naphosszat időzne, és a jó érzések mellett azon morfondírozna, hogy vajon ki tartja rendben. Én csak azt mondhatom, ha az én konyhám volna, szívesen vállalnám a takarítását!

KÓPIS BENEDEK – ágy, asztal, tv

Bence blogtalálkozója az előzetes érdeklődés és beérkező válaszok alapján formálódni látszik. Ha érdekel, hogy mit tervelt ki az olvasói kedvét keresve, mindenképpen látogass el ide, ahol még az alvás témájával is foglalkozhattok, zenét hallgathattok és képeket is nézhettek.

NÉDER MELINDA – Térformáló

Melinda egy álomszép, 17.század elején épült kastélyba kalauzolja el az olvasóit, amivel kapcsolatban csak két problémám van. Az első, hogy nem az enyém, a második, hogy nagyon színtelen. De amennyiben az enyém volna, könnyen orvosolnám ezt a dolgot.

NIKOLETTI PETRA – Térkultúra

Petra és családja kiruccant Provenceba, ami annyira rossz, hogy nagyon. De csak azért, mert sárga vagyok az irigységtől. Na jó, természetesen minden szépet és jót kívánok nekik, nektek pedig ajánlom figyelmetekbe a helyzetjelentést, mert nem ez lesz az egyetlen a sorban.

ZAI VIKTÓRIA – Dizain

Viki a kímélő üzemmódban is gyönyörűséges fotósorozattal kápráztatta el olvasóit egy brit enteriőrfotós portfóliójából. Érdemes itt inspirálódni, mert némelyik lakás valóban lélegzetelállítóan szép!

süti beállítások módosítása