Nincs ilyen widget!

“Urban Treasure Hunt”, avagy Városi Kincsvadászat

Barangolj kulturális helyszíneken városi műalkotások között, fedezd fel Budapest rejtett zugait - ha követed a nyomokat, a végén egy kincsesláda vár Rád!

Az “Urban Treasure Hunt” dán-magyar együttműködésű művészeti projekt, mely sétára csábít, próbára téve a résztvevők helyzetfelismerő és logikai képességeit. Ahhoz, hogy részese lehess a mókának, egyszerűen menj el a kezdő állomásra, a Gödör Klubba és keresd meg az első műalkotást a medencében. Ha megfelelően értelmezed jelentését, az elirányít a következő helyszínre, ahol meg kell keresned a következő nyomot, s így lépésről-lépésre juthatsz el a kincset tartalmazó állomásig.

Az “Urban Treasure Hunt” felnőttek, illetve családok részére készül. Május 20-a és 29-e között a nap bármely szakában végigjárható, de az utolsó állomáson a kincses láda munkanapokon 11-19 óráig, hét végén 12-18 óráig található meg és nyitható fel. Körülbelül 2-3 óra alatt meg lehet találni mind a 10 nyomravezető művet és megérkezni a kincshez. Segítségképpen eláruljuk, hogy a műalkotások sárga színűek, erre az alkalomra készült ideiglenes szobrok, festmények, installációk, gegek. Rajtuk kör alakú mezőben sorszám található, amit mindenképpen fel kell jegyezni, mert a kincsesláda kinyitásához mindegyik számra szükség lesz! Két állomáson vagy magyar, vagy angol nyelv ismeretére szükség lesz. További információ a www.urbanbp.hu oldalon, illetve a Városi Kincsvadászat facebook oldalán érhető el.

A Városi Kincsvadászat Budapesten a Rumkammerat és négy magyar művész (Analóg Angelika, Jánosi Dóra, Fekete Dénes és Bojti Marci) együttműködésében valósul meg.

A játék nyitó buliját május 19-én a Printa Akadémiában (Rumbach Sebestyén u. 10.) tartják 19 órától, ahol megtudhatod a játék további részleteit. Az első állomás hivatalos kihirdetésre is itt kerül sor. A kincses ládát legelőször megtaláló nyerheti a fődíjat! A partira a látogatók száma korlátozott, ezért előzetes regisztráció szükséges: info@printa.hu

süti beállítások módosítása