Nincs ilyen widget!

Hol lakik egy motoros vagány? Le az előítéletekkel!

Itthon ritkán találkozni a fején hosszú szőrzettel, ujjatlan bőrmellényéből gigantikus tetkókat kilógató, jellemzően Harley Davidsonon közlekedő vad motorosokkal,  leszámítva az évente megrendezett alsóörsi motorostalálkozót, ahol az ország ízirájderei koncentráltan képviseltetik magukat. Vajon - ha nem a Harleyn száguldozik fel-alá -hol leledzik egy ilyen egyed?

Ismereteinket a témáról - mint oly minden másról - leginkább amerikai filmekből merítjük.  Nyilván egy lepukkant lakókocsiban vedeli a sört,  szívja a spanglit,  de legjobb esetben is egy szakadt raktárépület  emeletére teherliftezik fel nap, mint nap, hogy éjszakáit is együtt tölthesse szerelmetes motorjával.Engedjétek meg, hogy bemutassam a Harley bolond, divatbolt tulajdonos Gentry Dayton és felesége brooklyni otthonát.Dayton felesége, Eva, az Armaninál eltöltött sok év után saját butikot nyitott Brooklynban. Amikor férjét megismerte, átnevezte a boltot, ahol azóta vagányabb szerkókat forgalmaznak, később pedig - ugyanezen a néven - enteriőröket kezdtek tervezni. Eva a fekete-fehér minimalizmusért rajong, Gentry pedig mindenért, ami motoros. A kettő keverékéből kialakult eklektikus stílust ők csak "kemény minimalizmusnak" nevezik. A duó több belsőépítészeti munkát is elkészített már, többek között egy Helmut Lang bemutatótermet New Yorkban, most pedig az Elle Dekor és RUM magazinban is megjelent, saját lakásukról készült képeket mutatjuk be itt a dekooder "hasábjain".

Gentry gyűjti a régi, különleges bukókat és szemüvegeket.

Nem minden sztereotípiát fogunk tudni most eloszlatni: a motor tényleg bent lakik... :)

Nekem nagyon bejön a "kemény-minimalizmus", és bár hidegnek tűnik, a házaspár barátai mégis mindig megjegyzik, hogy milyen otthonosan érzik magukat, ha vendégségbe jönnek.

Ti mit gondoltok?

Képek: itt, itt és itt

süti beállítások módosítása