Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó 8.

Belekóstolhattunk ezen a héten igazi nyárba (kár, hogy egyelőre ennek vége)! Igazi virágillatot szippanthattunk, nézhettük a holdfényes eget didergés nélkül, elkezdődhettek a grillparty-k,  meleg napsugarak cirógattak, és a hosszas esti beszélgetések indulhattak. Ha semmi ilyesmi nem történt veled a héten, akkor azt javaslom lazíts kicsit! Kikapcsolódásra most nagyon érdekes bejegyzéseket ajánlok Nektek, amiket a saját blogjainkon olvashattatok a héten.

KÓPIS BENEDEKÁgy, asztal, tv

Ben "Igen! - 2. rész" bejegyzése megint szuper inspirációkat ad arra, ha valaki stílusos esküvőt szeretne. Én már nem tervezek ilyet, de akkor is örömmel nézegettem a gyűjteményt, vicces és kreatív ötletek sorát mutatja be.

HUJBER-NAGY ALETTAhna design

Aletta gyönyörű ruhákat párosított elegáns chaircouture székekkel, fotelekkel. Pazar válogatás a luxus darabok világából, nézzétek meg!

NÉDER MELINDATérformáló

Melinda "Egy szoba két gyerek" címmel arra ad ötleteket ebben a bejegyzésében, hogy hogyan alakítsuk ki  a gyerekszobát ha két kis lurkó lakik benne. Olvasd el a bejegyzést, ha ilyen praktikákra vágysz!

NIKOLETTI PETRATérkultúra

Petra rendszeresen bemutat blogján méltán világhírű design darabokat a bútortervezés történetéből. A hétel egy rubik kocka ihlette gyönyörű asztalkát hozott, nézzétek meg a kicsikét!

B.TIER NOÉMIKedvenc Otthon

Noémi egy DIYvintázs lámpát mutat be, nagymama csipkéjéből, nézzétek meg! A héten mintás gyerekszőnyegekből is válogatott, látogasd meg a blogját, ha további gyerekszobai lakberendezési ötletekre vágysz!

CSORBA ANITAInspirációk

A héten saját DIY ötletem jelent meg, "Babaöltöztetés felnőtteknek" címmel. Pofonegyszerű kreatív váza, amit könnyedén variálhatsz, látogasd meg a bejegyzést!

GERLAI TIBOR és GYARMATI LÁSZLÓManzárd Café

"Térképből bármit" - címmel egy szuper bejegyzést ajánlok Tibitől és Lacitól. Megtapasztalhatjuk, hogy hiába a GPS-ek uralmát éljük, a térképek ideje még nem járt le! Nézd meg a különleges szobrokat!

ZAI VIKTÓRIADizain

Egyszerre rusztikus és modern... lehetséges ez? Erre kaptok választ Viki bejegyzésében. Nyálcsorgatós képek, kéretik vigyázni!

KLEIN KINGASzoba kilátással

Kinga rétegelt lemezből készült design székeket mutat be, ami különleges eljárással készült, nézd meg hogyan!

süti beállítások módosítása