Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó 7.

Nekem ez a hét megint fénysebességgel telt el, nem tudom, Ti hogy vagytok vele. Még azt is nehezen szoktam meg, hogy a dátum kettőezertizenegy, de a héten ráadásul már májust is írunk. Tegnap, május 7-én volt a Csillagászat Napja, sok érdekes programmal, de ha kihagytátok ezeket, most megvizsgálhatjátok a dekooder "csillagainak" saját cikkeit.

Csak nézzetek bele a mai szubjektív távcsőbe, itt:

B.TIER NOÉMI - Kedvenc Otthon

Noémi ezen a héten a szívemből szólt a gyerekszobák berendezésével kapcsolatban. Variációk 1témára cikkében remek ötleteket láthattok, hogyan alakítsatok ki gyermekeiteknek ízléses környezetet.

CSORBA ANITA - Inspirációk

Maradjunk még mindig a gyerekeknél, Anita inspirációs blogjában ugyanis egy remek ötletet talált a közelgő gyereknapi buli dekorálásához, elolvashatjátok itt: It's party time! - Buli van!:)

GERLAI TIBOR és GYARMATI LÁSZLÓ - Manzárd Café

A fiúk kreatív híradójában ezen a héten lenyűgözött a Szétlőtt cuccok reboot címmel közzétett fotósorozat. Nézzétek meg, hogyan lehet a rombolást gyönyörűen bemutatni.

HUJBER-NAGY ALETTA - hna design

Aletta egyik friss munkájával ismerkedhettek meg a Színterápiás relax szint című bejegyzésében, amelyben egy családi ház pinceszintjének kialakítását mutatja be.

KLEIN KINGA - Szoba kilátással

Kingától egy régebbi posztot ajánlok most Nektek, mivel egyéb elfoglaltságai miatt a héten nem rakott fel új témát. Remélem, hamarosan utoléri önmagát, mint ahogy ezt Új időszámítás című cikkében is ígéri. Hajrá Kinga, Veled vagyunk! :)

KÓPIS BENEDEK - Ágy, asztal, tv

Ben egy bátor húzással új sorozatot indított, amelyben az esküvői témakört kezdte boncolgatni. A sorozat címe: Igen! Remélem, nem mondok rá nemet!

NÉDER MELINDA - Térformáló

Melinda egy szuper ötletet mutat be DIY: gömb lámpa címmel arra, hogyan készíthetünk egyszerűen és olcsón függő lámpákat.

NIKOLETTI PETRA - Térkultúra

Petra egy Ikeásan egyedi kislakást szedett ízeire ezen a héten.

ZAI VIKTÓRIA - Dizain

És végül én egy dél-olaszországi villát mutattam be, amelyet egy pugliai trullóból alakított át egy koppenhágai házaspár: Modern klasszkus egy trullóban

süti beállítások módosítása