Nincs ilyen widget!

Csináld magad: ágytámla

Van, amikor a minimumnál is kevesebbet szánunk a lakásunkra: például ideiglenes bérleményről, egyetemi albérletről, esetleg kollégiumi szobáról van szó. Én azt vallom, ebben az esetben sem kell lemondanunk a dizájnos környezetről, csak anyagi áldozatvállalás helyett kreativitásunkat kell előhívni.

Ma egy igazán olcsó hálószoba ötletet hoztam Nektek: vidám és mutatós dekoráció az anyagból készített ágytámla.

Hozzávalók: ragasztó spray, amely vasalással ragad, anyag, olló snitzer és egy jó nagy vonalzó.

Utána jártam a spray magyar megfelelőjének, és megtaláltam az Odif 606-ot, amely megfelelhet a célnak. De ha nem akarjátok ennyire bonyolítani, megteszi a sima ragasztó spray is, amelyből a visszaszedhető változatot érdemes megvenni, mert annál van lehetőség az utólagos korrekcióra.

Először vágd le az anyag széleit.Aztán jól vasald ki, mert erre a falon már kevésbé lesz lehetőséged...Hajtsd félbe az anyagot, és rajzold rá a kivágni kívánt formát. Így biztosan szimmetrikus lesz! :)Vágd ki a fazont.Csekkold, hogy minden oké, és mehet a textil hátoldalára a ragasztó spray. Jó alaposan.Celluxozd fel az ágytámlát a kívánt helyre.Vasald fel a falra az anyagot! A mi Odif 606-unk igényli, hogy a textilt zsírmentes papírral fedjük le, így - a képtől itt eltérően - az anyag tetejére celluxozzunk rá egy réteget abból is.És kész is az egyedi ágytámlánk. A drámai hatás érdekében ne felejtsünk el két darab különleges Kópis Benedek párnát elé dobni...:)

Forrás: itt

süti beállítások módosítása