Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó 6.

Sok minden van ezen a héten is blog mazsolázónkban, de a legfontosabb talán, hogy köszöntsük az édesanyákat! De fogadjatok minden más témát szeretettel.

B. Tier Noémi - KEDVENC OTTHON

Noémi nem hagyományos anyák napi ajándékról ábrándozik: " Minden, amire vágynék, alább, lessétek el, rakjátok össze a szükséges kellékek listáját, kövessétek gasztroblog vendégünket a szállítható menüsor összeállításában, aztán hajrá!"

Csorba Anita - INSPIRÁCIÓK

Anita egy könnyen elkészíthető tükör trükköt mutat be :) Szerintem az eredmény magáért beszél.

Gerlai Tibor és Gyarmati László, de inkább Darqo és Mocca -

MANZÁRD CAFÉ

A Manzárd Caféba betérve Lim Heng Swee rajzai erős szimpla presszókávéként hatottak rám. Ezek ugyanis számomra hasonlóan egyszerűek, de erősek, sőt ütősek, mint egy jó kávé.  Akik jól ismernek tudják, folyton szükségem van a hasonló biztatásokra, mint "Merj álmodni!" és most szombaton ez külön jól esett. Így hát nektek is ajánlom szeretettel, hogy lépjünk túl ezeknek a szavaknak az elsődleges, sztereotip jelentésén és mélyedjünk el az álmok és a humor megtermékenyítő valóságában!

Hujber-Nagy Aletta - hna design

Aletta és Pepe a tőlük megszokott igényességgel  és részletességgel számolnak be arról, hogyan rendezték be nagyobbik fiuk kalózbirodalmát. Sok kép, konkrét tanácsok, üzletek megnevezése - mindenben segítenek, ha ebben cipőben jársz, de ha nem, akkor is érdekes és hasznos beszámoló.

Kópis Benedek, avagy Kentaurben - Ágy-asztal-tv

Minden tükör üveg - is, ugye Ben? De nem csak ezért beszél rajongással Kóródi Zsuzsanna tükreiről, hanem mert valóban csodálatosak és különlegesek. A rajongás ebben az esetben szinte az egyetlen helyes viszonyulás - punktum :)

Néder Melinda - TÉRFORMÁLÓ MAGAZIN

Melinda jópofa képekkel illusztrálva a hagyományos lufik mellet tette le a posztját, akarom mondani a voksát. Így ballagások idején ez időszerű és rendkívül látványos.

Nikoletti Petra - TÉRKULTÚRA

Petra egy holland "rusztik-high tech" tanyáról tudósít nekünk. Nem tudom van-e ilyen stílus, de azt igen, hogy nagyon klassz az egész. Megláthatjuk a képekből, hogy egy egyszerű horganyzott kuka is lehet lakberendezési elem, nem semmi!

Zai Viki - DIZAIN

És végül. de nem utolsósorban álljon itt Viki cikke a tulipántokról. Nem nem írtam rosszul, ez a virág régies elnevezése. Ezt és még sok.sok minden érdekességet gyűjtött össze, hogy aztán a poszt végén egy bátor fordulattal megköszöntse az édesanyákat. Teszem ezt én is és gondolok ma minden édesanyára, azokra is, akik már csak a szívekben élnek.

Sok boldogságot mindannyiu(n)knak!

süti beállítások módosítása