Nincs ilyen widget!

Mintamókus

Fenn a fán, akár egymagában ücsörögve, a fa törzsének dőlve különösen jóleső érzések kapják el az embert: akkor és ott, a természettel való együtt létezés nem is tűnik olyan utópisztikus elgondolásnak.

Az még jobb, ha ezt az idilli állapotot egy kis házzal is megtámogatjuk, ami kielégíti a biztonság,  a védelem, a szeparálódás iránti  igényeinket. A komfortosság növelése persze még így is fapados állapotokat fog eredményezni, de ez így van jól, mondhatni így természetes, kis idő múlva rájöhet az ember, hogy ez a nomád közeg mennyire leegyszerűsíti az életünket.

A külföldön treehouse-ként, itthon lombházként emlegetett építmények  kalandvágyó gyerekeknek és gyereklelkű felnőtteknek is csábítóak, hiszen ki nem álmodozott még arról, hogy egy csigalépcsőn vagy kötélhágcsón felmászva egy egészen más világba, egy saját birodalomba jut?! Használhatjuk hétvégi házként, bandázós gyerekkunyhóként,  megfigyelőállásként, meditáló kunyhóként, de ma már az sem ritka, hogy több lombházból álló hotel épül a fák koronái között. Körülölel minket az erdő, testközelből figyelhetjük a természetet, kell ennél több?

Via 1, 2

süti beállítások módosítása