Nincs ilyen widget!

A családi fészek

Nagy átlagban kijelenthető, hogy minden pár életében eljön az a pillanat, amikor felmerül a gyerekvállalás gondolata. A várakozás csodás, és felelősségteljes időszakában minden leendő anyuka és apuka tervezni kezdi a trónörökös „birodalmát”, melynek berendezése sok kérdést vet fel.

Milyen legyen a gyerekszoba? Legyen világos, jól fűthető, jól szellőztethető? Milyenek legyenek a színek, formák? Milyen bútorokat, kiegészítőket érdemes vásárolni? Sok-sok kérdés, amire sosem a gyerek, csak a szülőjelöltek ízlésvilága adhatja meg a választ.

A Philadelphiában született, Minneapolisban élő és dolgozó fotóművész, Dona Schwatz saját élményeiből táplálkozva úgy gondolta, hogy érdekes látleletet lehetne venni a modern családmodellről, ha egy portrésorozat keretén belül a különböző társadalmi osztályokból, kultúrából érkező, változatos foglalkozással és identitással rendelkező szülők által kialakított babaváró enteriőrökbe kukkantana be. On The Nest című sorozata tulajdonképpen két részből tevődik össze: míg az egyik a várakozás, addig a másik a családi fészekből kirepült gyerekek után hátramaradt, az egykori gyerekszobában végbemenő mélyreható változások egy adott pillanatát jeleníti meg. Mit várunk, és végül mi marad? Érdekes képekről van szó...

süti beállítások módosítása