Nincs ilyen widget!

Adaptációk egy témára – Tavaszi zsongások

Az idei, kifejezetten hosszú és hektikus télnek visszavonhatatlanul befellegzett! Adjuk át végre magunkat az érzésnek, tavasz és zsongás van! Az egyre melegebb napsugarak, a madárcsicsergés, a lassan, de biztosan a téli színtelenségből újjászülető természet ösztönösen húz minket ki a négy fal közül tulajdonképpen tök mindegy merre, Kirk kapitány után szabadon csak úgy arra, kifelé...

...Mielőtt azonban engednénk a csábításnak és lelkesen eleget téve a Rousseau-i parancsnak kinyargalnánk a természetbe, nézzünk körül egy szösszenet erejéig otthon és mérjük fel a terepet magunk körül. Az alapjáraton természetes és persze lehangolóan fárasztó tavaszi nagytakarítás után, ha elégedetten dörzsöljük tenyerünket a látványtól, akkor nincs más dolgunk, mint magunk mögött hagyva a ragyogóan tiszta lakást, bakancsot húzni és „let's go outside”.

Amennyiben viszont támad némi hiányérzet bennünk, az király, mert ez azt jelentheti, szükségét érezzük még valami plusznak. Lehet ez többek között, például egy új, egyedi lámpa, szőnyeg vagy tapéta beszerzése, esetleg vidám, a megszokottól egy kicsit elütő színek bátor használatával feldobni adott falfelületeket, de überelhetjük e folyamatot valamelyik lakber boltban beszerzett egyedi, dizájnos tárgy/tárgyak privát szféránkban való laza szétszórásával még tovább is.

Valójában azonban a hangsúly a változtatáson, illetve annak igényén van!

Ötleteléshez következzenek különleges és néhol vibrálóan színes enteriőrök...

via: 1

süti beállítások módosítása