Nincs ilyen widget!

Kedvenc fekhelyek

Ha sikerül addig eljutnunk otthonunk csinosítgatásában, hogy kilóg a sorból egy standard emeletes cicaállvány, vagy egy műszörme pihenőhely, az már jó jel. Azt jelenti, hogy kezd egységes összképet alkotni lakásunk. Ha még a képek nézegetése előtt elgondolkoztok azon, vajon milyen is lehet egy menő design  cica-, vagy kutyafekhely, szerintem nem sok előképet találtok gondolataitokban. Most változtatunk ezen!

Az első a kedvencem, egy kiemelkedő darab, letisztult formavilággal, élénk rózsaszín színben pompázik, ennek ellenére én nyomát sem találom benne a giccsnek. Szuper választás.

A második egy DIY darab, kisasztalka fejjel lefelé bevetve, impozáns luxus baldachinos ágy benyomását kelti.

A harmadik egy újabb design elem a lakásunkba, lakókocsit imitáló fekhely, turista mini kutyusoknak. Nagy méretben is el tudnám képzelni.

A negyedik fekhely, szintén házilagosan is elkészíthető, rétegelt lemezből, lábacskával, műszörmével, igazi kedvenc fekhely, és igényes formájával jól illeszkedik többféle stílusú enteriőrbe.

Régi monitort kibelezünk, kipingálunk, és ezt kaphatjuk, fekhely ECO módban.

És végül a bőröndös újrahasznosítás, a legszuperebb csináld magad ötlet. Bele kis párnákat, kifinomult színösszeállításban, kis lábacskákat alá, és kész is!

Nektek melyik tetszik legjobban?

forrás

süti beállítások módosítása