Nincs ilyen widget!

Egy kolumbiai séf és az ehető esküvői ruha

Mindenki hallott már különféle ehető erotikus kiegészítőkről, de olyannal, amit Juan Manuel Barrientos, a tehetséges fiatal kolumbiai séf készített, nem sűrűn találkozik az ember. A két teljesen ehető esküvői ruhát a Medellinben tartott Colombiatex textilvásáron csodálhatta meg a nagyközönség.

A 23 éves múltra visszatekintő textilvásár idei 3 napos rendezvényének egyik kuriózuma volt Barrientos két ruhakölteménye. A rendezvény ideje alatt megtartott „The Textiles That Are Eaten” című konferencián a tervező arról beszélt, hogy saját bevallása szerint nem sokat konyít a divathoz, az ehető kiegészítőkhöz világában sem jártas, azonban a felkérésnek eleget téve lelkesen fogott neki a tervezésnek. Az öko-tudatos szemléletmódot figyelembe véve három hónapnyi megfeszített munkával 4000 darab cukormázzal bevon rózsaszirommal díszítette a szoknyákat, és a többi kiegészítő, mint például a karkötők, fülbevalók, nyakláncok és gyűrűk, valamint az esküvői csokor szintén édességből készült.

Amennyiben igaz az az állítás, hogy a nők számára az édesség és az esküvő két nagyon fontos dolog az életben, Barrientos ennek a tökéletes ötvözetét találta meg. Nem elhanyagolandó tényként azért azt is hozzá kell fűzni, hogy a menyasszony mellett leginkább a vőlegény örülhetne egy ilyen ruhának, és a nászéjszakát betöltő hosszú-hosszú édes előjátéknak.

süti beállítások módosítása