Nincs ilyen widget!

Játékos újrahasznosítás

Joel Henriques művészember, grafikákat és festményeket készít a portland-i (Oregon) házuk legfelső emeletén kialakított stúdiójában. A képei nyomán nem biztos, hogy hírt adnánk róla, de szerencsére más módon is szabadjára engedi a kreativitását.

Szabad perceiben újrahasznosított játékokat készít ikercsemetéinek, gyakorlatilag bármiből. Nem forradalmian új ötletekről van szó, talán magunktól is eszünkbe jutnának, ha nem lennénk ennyire elmerülve a műanyagipar játékainak színes-szagos tengerében. Mentőöv a fuldoklóknak: Joel blogja rendszeresen bemutatja a srácoknak készített pazar cuccokat, felhasználva az otthon fellelhető cipős- és müzlis dobozokat, kartonokat, köveket, gallyakat, kimaradt papír- és faanyagokat, textileket. Újabban pólókat is hímez, amivel nálam egy kicsit túllő a „jófejapu” kategóriáján, de a családnak úgy tűnik, ez is belefér.

A kreatív apuka ezen kívül zenél (a családi zenekarban), bútorokat fabrikál (természetesen játékoknak) és szereti időben megfékezni a rendetlenséget (nincs ezzel egyedül). Egyszerű, gyorsan összerakható játékait kis dobozokban utaztatja magukkal, hogy bármikor kéznél legyenek . Az eddigi termést a letölthető, nyomtatható, kivágható sablonokkal és a gyártást szemléltető videókkal együtt megtaláljátok a honlapján. Alább egy kis válogatás a remekművekből. Személyes kedvenc: 2in1 - háziállat és tároló egyben.

süti beállítások módosítása