Nincs ilyen widget!

Finoman hullámzó iroda – Azur Office

Sergey Makhno ukrán designer Butenko Vasiliy kreatív közreműködésével készítette el az Azur Office fantázianévre hallgató játékos irodabelsőt. Kemény és puha, kerek és szögletes, fakó és színes. Talán ezekkel az ellentétpárokkal lehetne leginkább jellemezni a designkiegészítőket gyártó cég számára létrehozott hóbortos, mégis energikus enteriőrt.

Az azúrkék irodában jellemzően a natúr beton, a fa, és a megjelenésében, felületi hatásában a márványra és a gránitra hasonlító, kellemes tapintású, könnyen alakítható Corian anyag tölti be a teret. A falakat uraló, felpöndörödött tapétára hasonlító lapok érdekes elegyet alkotnak a színben harmonizáló vagy éppen teljesen ellentétes kontrasztokkal rendelkező bútorokkal. A váróteremből, tárgyalóból és a szervesen hozzákapcsolódó irodarészekből, mellék- és tárolóhelyiségekből, valamint egy elmaradhatatlan teraszból álló munkahely egységes és letisztult hangulatában valószínűleg kevésbé nyomasztó a napi feladatok elvégzése.

Sergey Makhno művész, építész, tervező, projekt menedzser egyébként már kora gyermekkorától kezdve érdeklődött a design iránt, azonban pályafutását, mint Kyokushinkai karate tréner és hivatásos író kezdte. 1999-ben alapította meg saját cégét, a „Makhno” műhely néven, hogy végül minden általa tervezett belső térben megvalósíthassa finoman burjánzó fantáziáját. Eltekintve a lakberendezéstől, egyedi bútorokat tervez, fotózik és kollázsokat készít, valamint megszállottan gyűjti az antik bőröndöket, törölközőket, fonográfokat és ollókat.

süti beállítások módosítása