Nincs ilyen widget!

Karácsonyi bosszúságok – ahogy mi szeretjük őket!

A karácsonyi ajándékvadászaton gyakran érezheted úgy, hogy feleslegesen és ötlettelenül járod végig a boltokat, de mielőtt végső kétségbeesésedben idén úgy döntenél, hogy a családod nő tagjait újabb pipere-szettel, az urakat nyakkendővel, a legkisebbeket pedig olyan játékkal leped meg, amelyekre egy hét múlva már rá se néznek, látogass el inkább az IKEA áruházakba. Biztosan találsz mindenkinek olyan ajándékot, amely a leginkább megfelel a személyiségének, az aktuális igényeinek, és amelyek mindemellett szakítanak a karácsonyi ajándékokkal kapcsolatos sokéves klisékkel. Tudjuk, hogy a tájékozódásban nem árt a segítség, ezért összeállítottunk több csokornyi ötletet a család apraja-nagyjának, hogy még egyszerűbbé tegyük a dolgodat, akármekkora összeget is szánsz meglepetésekre.

PH121768.jpg

.

Ajándékok a család hölgy tagjainak

.

Egy újabb pirító vagy vasaló mindig jól jön, ugyanakkor nem szerencsés, ha a hölgyeket a fa alatt is csak az egy életen át tartó otthoni teendőikre emlékeztetjük. Egy szép virágban, dísznövényben, egy ünnepi dísztárgyban sokáig gyönyörködhetnek, de biztosan örülnének egy ládikának is, amelyben elrejthetik az ékszereit. Érdemes finom, pasztell árnyalatú vagy egyszerű vonalvezetésű tárgyakban gondolkodnod, hiszen ha a későbbiekben esetleg átalakítják a szobákat, ezek akkor is jól illenek majd a felfrissített enteriőrbe.
Egy stílusos csészével pedig nem csak jobban indulnak majd a reggeleik, de talán több időt is szánnak majd magukra, egy kis lazításra egy finom, forró teát kortyolgatva.

befunky_artwork.jpg_1.jpg

befunky_artkwork.jpg

.

Ajándékok férfiaknak

.

Bár a férfiak általában nem annyira lelkesednek az ajándékvásárlásért, és állítják, hogy nekik nincs szükségük semmire, azért ők is örülnek, ha a karácsonyfa alatt egy dobozon a saját nevüket látják. A férfiak akkor a legboldogabbak, ha kérdezés nélkül is pontosan ráérzünk arra, éppen mire is van szükségük. Ha bizonytalanok vagyunk, mely színeket részesítik előnyben, akkor gondolkodjunk a földszínekben, illetve a semleges fehérben, szürkében. Ha a család férfi tagja sokat ül autóban, vagy gyakran utazik, akkor hasznos lehet számára egy nyakpárna, egy pléd, és ha a laptopja nélkül ki se lép az ajtón, érdemes megfontolnod egy új aktatáskát is. Az esti tévézéskor különösen értékelheti, ha egy kényelmes karfás fotelbe süppedve lazíthat. Az ínyenceknek pedig egy különleges borospohárral mindig örömöt szerezhetünk.

jnjk_1.jpg

befunky_allrtwork.jpg

.

Kislányoknak, kisfiúknak

.

Azt gondolhatjuk, a legkisebbek ajándékainak beszerzése egyszerű feladat, de mielőtt vad költekezésbe kezdünk, gondoljuk át, mire is van igazán szükségük.
A leglényegesebb szempontok közé tartozik, hogy a játék mennyire hat ösztönzőleg a kreativitásukra, fejleszti-e a kézügyességüket. Nézzünk körül továbbá a gyerekszobában is, hiszen néhány színes kiegészítővel is nagy örömet szerezhetünk. Finom, éjszakai lámpafény mellett nyugodtabban pihenhetnek, és ha focipályát mintáz az ágyneműhuzat vagy egy mesebeli erdőt, akkor az elalvással se lesz gond.

 befunky_arthhwork.jpg

VANDRING BJÖRN puha játékfigura (4.490 Ft), DUKTIG szerszámosláda (1.990 Ft), LANDET 13 db-os parasztház állatokkal (4.990 Ft), SVALEN fürdőlepedő (2.490 Ft), JÄTTELITEN 7 db-os ujj báb kiegészítőkkel (1.490 Ft), SKÖNHET tükör (4.490 Ft), SMYCKE falióra (3.990 Ft), SPÖKA LED-es éjszakai világítás (4.490 Ft), KRULLIG könyv (1.690 Ft), DUKTIG 14 részes zöldségkészlet (1.990 Ft), TRÄNING zsonglőrkészlet (8.990 Ft), SPELPLAN ágyneműhuzat-garnitúra (5.990 Ft), MULA daru kockákkal (3.490 Ft), 

GiftCard_4084x202.gif

 

.

Ha esetleg még így is bizonytalan vagy a választásod sikerében, akkor hagyd rá a választást a szeretteidre: lepd meg őket IKEA-ajándékkártyával, amelyet bármekkora összeggel feltölthetsz, sőt, számtalan kártya-minta közül is választhatsz, hogy biztos ne legyen keveredés a fa alatt.

.

Karácsonyi bosszúságok – ahogy mi szeretjük őket! 

.
BeFunky_PE288651.jpg.jpg

BLOMSTER gyertyatartó (2.990 Ft / 3 db)

.

A karácsony az év egyik legnépszerűbb időszaka. Hamarosan mind belevetjük magunkat az ünnepi sürgés-forgásba: indul az ajándékvadászat az ötletes meglepetésekre, meg kell találni a már becsomagolt ajándékok tökéletes rejtekhelyeit a lakásban, ünnepi díszbe öltöztetjük otthonunkat, mézeskalácsot sütünk, fát vásárolunk, megszervezzük a családi látogatásokat… 

 befunky_artwjjjork_1.jpg


.Ötletgazdag karácsonyi vacsora

.

 A karácsonyi vacsora elkészítése különleges kihívás. Akár a párodnak, akár az egész családnak főzöl, egy a cél: hogy az eredmény tökéletes legyen. Ezért kétségbeesel, ha az egyik karácsonyi sült nem úgy sikerül, ahogy tervezted, vagy ha az étkészletből, amiből pont négy darab van, eltöröd az egyiket. Aggodalomra ugyanakkor semmi ok, néhány ötletes megoldással egyedi és elbűvölő karácsonyi terítéket alakíthatsz ki minden kezdeti nehézség ellenére. Használj különböző mintájú tányérokat, ha nem teljes a készleted. Hidd el, a vendégeid értékelni fogják a kreatív karácsonyi terítéket. Hogy még tovább élvezhessétek az ünnepi asztal szépségét, teríts asztali futóval a tányérok melletti foltok elkendőzésére. Ha kialszanak az esti fények, gyertyafény mellett élvezhetitek tovább a vacsorát.

 .BeFunky_PE414190.jpg.jpg

DRIFTIG sorozat

.

Együtt a család

 .

Mindannyian rohanunk egyik feladattól a másikig a karácsony előtti napokban, hiszen egyszerre próbáljuk kézben tartani a család látogatások megszervezését, a munkahelyi teendőinket és az ajándékvásárlást – mindezt persze a lehető legkreatívabban és legeredményesebben. Ha az ajándékcsomagolásra már nem maradt időd, válassz egy zacskót az IKEA Papírbolt kínálatából dobd fel néhány egyedi kiegészítővel és garantált az ajándékaid sikere.

 .PH121421.jpg

FARGTON sorozat

.

Bár a gyerekek számára a karácsony este legizgalmasabb része az ajándékbontás, a nagypapa lehet, hogy elszundít a karácsonyi vacsora után. Ne aggódj, nem arról van szó, hogy ne lenne lelkes, egyszerűen csak egy kis pihenőt tart az új kanapétokon vagy a fotelban amivel karácsonyra ajándékozta meg magát a család. 

 .20151_idli04a_01_PH119481.jpg

 Ha mindez hihetetlen, járj utána! www.ikea.hu 

süti beállítások módosítása