Nincs ilyen widget!

Káma Szútra házasoknak

Mikor a Káma Szútráról beszélünk mindenki tudja, miről beszélünk. A könyvben rengeteg pozitúrát találunk arra az esetre, ha az általában alkalmazott 5 darab ügyes kis formáció már csak hosszas próbálkozásra juttat el minket a kívánt eredményig. Simon Rich és Farley Katz  egy olyan Káma Szútrát készített, amelyben megfordította a gondolkodásmódot. A hétköznapi tevékenységeket magyarázza el úgy, mintha egy rendkívül izgalmas, buja és szenvedélyes kalandban lenne részünk. Mindezt az indiai ábrázolástechnika segítségével, hogy egy különleges, finom humorral átszőtt remekművet tarthassunk a kezünkben. /a szöveg nem a könyvből van/


A nő finoman, de határozottan kinyitja a mosogatómasina ajtaját, amibe a férfi behelyezi a mocskos tányérokat.

Amennyiben a férfi és a nő már valóban elérte az intimitás legmagasabb csúcsait, a férfi feltárja az utolsó titkát is, mely felemeli őket a végső beteljesülés felhői közé....
Miközben a hozzátok érkezett pár rólatok megfeledkezve süllyed a kételkedés mocsarába, ti az asztal alatt, egymás kezét szorítva néztek egymás szemébe, és teljes lelketek ujjong azon, hogy most épp a jó időszakotokban vagytok.

A gyönyörhöz vezető lépcső fokait egyre gyorsabban szedve merültök el egymás karjaiban, mikor gyermeketek aggódva a kiszűrődő hangok miatt, betopog a szobába, majd megnyugodva nyúlik el köztetek.

Mivel a nő vagy frizurát, lakásbelsőt, vagy férjet cserél, de a fodrásza hosszabb szabadságon van, kénytelen a férfi segíteni a nehezebb bútordarabok átrendezésében. Okos nő viszont nem terheli ezzel a férfit, hanem megfizet egy látványelemnek is alkalmas alsóbb kasztbeli férfit, hogy ellássa a feladatot.

A férfinak néha szüksége van külsejének ékesítésére, de a férfi nem szívesen látogat el az erre a célra kialakított helyekre. Ilyenkor a nő erőteljes ráhatással, határozottan a célhoz irányítja, majd további irányító mozdulatokkal éri el a kívánt eredményt.

A férfi természetétől fogva titkokat őriz, melyet nem oszt meg a nővel. Ha a nő közeledik, gyorsan lecsapja laptopja tetejét, hogy a nő ne láthassa levelezési listáját.

A nő elküldi otthonról a férfit, hogy vigye játszótérre a gyereket, majd egy pohár borral a kezében elmerül egy érzéki habfürdőben.
süti beállítások módosítása