Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó

Építészet, lakberendezés, belsőépítészet, kert, formatervezés, DIY. A héten a design összes területén stílusra hangoltunk Benneteket. Válogatás bloggereink cikkeiből:

B_1.jpg

dekooder banner 125x125.png

fejlec_120403_ok1 másolata.jpg

Timi a héten egy igazán nőcis egérpad elkészítését mutatta be nektek, melynek nyugodtan bárki nekiállhat, ha van rá egy laza félórája.

Timi Otthon és dekor Facebook oldalához itt tudtok csatlakozni.

9_1.JPG

dekooder banner 125x125.pnghna 2013 01 26.png

Aletta  múlt hétvégén bemutatta pár fotón A ZIZI bárt, melyet Nikoletti Petra és Hábenczius Manna tervezett. Petrát többek között már a dekooderből is ismerhetitek. Majd Aletta két saját referenciáját is megmutatta olvasóinak. Az első két bejegyzésben egy toszkán hangulatú otthon látványterveit továbbá műszaki terveit láthatjátok, a másikban pedig egy kártya és matrica terveit, melyek a Tükörhegyi Közéleti Egyesületnek készültek.

A hna design studio Facebook oldalát itt követhetitek, ahol Aletta rendszeresen frissíti képtárgyűjteményét és ötletekkel lát el bennünket.

35_1.png

dekooder banner 125x125.png

VÉRBIRKA.jpg

Gréti a héten beleszeretett egy öreg autóba. Sajnos ez az érzés viszonzatlan maradt, így maradt a távoli rajongás.

Vérbirka oldalának történésit Facebookon is követhetitek, ahol érdekes képeket oszt meg velünk, némi humorral megfűszerezve.

fiat-topolino_opt.jpg

dekooder banner 125x125.png

kriszti.png

Kriszti a héten egy design luxushajóra invitál bennünket. Három hálószoba, amerikai konyhás nappali, napozóterasz, az enteriőr szerencsére a jó ízlés határain belül került berendezésre.

Kriszti ArtInterior Facebook oldalához itt tudtok csatlakozni.

REEGES DREAM Aerial.jpg

dekooder banner 125x125.png

szoba kilatassal_2.png

Kinga a héten ünnepelte blogjának 3. szülinapját. Ez  alkalomból három cikket is publikált egyszerre:

- Vadulás francia módra- egy párizsi lakás
- Messzi világ asszonyai- Kitagawa Utamaro művei
- Osztott ablakok - több mint 40 kép az ünnepre

Ezenkívül egy ráadás is vár Rátok, ha ellátogattok a blogra.

Kinga Szoba kilátással Facebook oldalát itt tudjátok követni. Napközben csodaszép enteriőrökkel, este pedig késő esti tárlattal lep meg bennünket.

bohaute.jpg

dekooder banner 125x125.png

Fejl+ęc2.jpg

Zsófi bemutatta, hogy milyen, ha "marha jó" mintát alkalmazunk itt-ott-amott: Meg ne fogd a tehén farkát! cikkében. Tehén után pedig jött a kenguru is... Hiroshi Nakamura japán építész két munkáját mutatja be: A kengurutól Hirishimáig. Hamarosan még több állati megoldás érkezik a blogon!

Sziráki Zsófi friss cikkeit elküldi e-mailben, ha blogján feliratkozol a jobb oldali menüben. 

Nagy sikert aratott két legutóbbi cikke itt a dekooderen: Üljünk le, és menjünk mélyebbre és az Univerzális poszterek a szobában, irodában

 dekooder banner 125x125.png

bloglapozo szf.jpg

Fanni a héten kisméretű kertek ötletes berendezését mutatta be, illetve gyűjteményt készített modern kertekbe illő díszmedencékről.

A KERTdesign Facebook csapatához ITT tudtok csatlakozni.

modern-pool.jpg

dekooder banner 125x125.png

ba interior.png

Annamária ezen a héten hírességek otthonában vezette körbe Olvasóit, többek között a Grace klinikából is ismert Ellen Pompeo otthonát vette célul, majd Ara Starck festő és énekes bámulatos művészi hajlékát mutatta be.

Annamária Facebook oldalához a ba interior design-hoz itt tudtok csatlakozni, ahol további enteriőr képek és ötletek várnak Benneteket.

A festő és énekes Ara Starck.jpg

dekooder banner 125x125.png

süti beállítások módosítása