Nincs ilyen widget!

PORTUGAL BRANDS: SALSA, a portugál divatmárka

Új sorozatot indul a dekooderen Portugal Brands néven. A sorozat első tagja a SALSA divatmárka, amely az IVN Csoport legjelentősebb képviselője. 1994 alakult Portugáliában, mára már több mint 25 országban van jelen termékeivel és célja a növekedés folytatása. A márka igyekezett az elmúlt 15 évben a legújabb kihívásoknak megfelelni és a legkülönfélébb vásárlói igényeket kielégíteni. (Szerző: Szombath András)

salsa01.jpg

A portugál divatcég küldetését a következőkben fogalmazta meg: “Célunk a második bőr lenni, magabiztos és érzéki megjelenést biztosítani, amivel képesek lehetünk meghódítani a világot.” Ezért a Salsa igyekszik megbízhatóságot és inspirációt közvetíteni az emberek felé; biztosítja számukra a legújabb trendeknek megfelelő izgalmas farmereket, felsőket, vagy kiegészítőket.

salsa02.jpg

salsa03.jpg

salsa04.jpg

salsa05.jpg

salsa06.jpg

salsa07.jpg

salsa08.jpg

A cég honlapján elvben online formában Magyarországról is vásárolhatunk ruhadarabokat és kérhetünk expressz kiszállítást, amellyel 1-5 napon belül kézhez is vehetjük a kiválasztott termékeket. További infó és a vásárlási feltételek itt.

Ha nem csak design, art, vagy éppen lakberendezés témában szeretnétek Portugáliával kapcsolatos cikkeket olvasni, akkor gyertek át a PARAGEMBLOG-ra is! 

A képek forrása: http://www.salsa.pt