Nincs ilyen widget!

A street art félisten villanykörtéi

KAWS, polgári nevén Brian Donelly és a Standard Hotels közös együttműködésben készített igen limitált példányszámban villanykörtét, melyben a művész védjegyévé vált XX szignója szolgáltatja a fényt.

A karrierjét graffiti művészként kezdő, New York-i képzőművészeti főiskolán végzett New Jersey-i street art félisten a diploma megszerzése után a Disneyhez szegődött egy egészen rövid időre, és olyan rajzfilmekhez készített háttér illusztrációkat, mint például a 101 kiskutya. A 90-es évek vége felé kezdett neki sok-sok X X szemű vinyl játék tervezésének és kivitelezésének, melyekkel azonnal sikert ért el. Illusztráción, festményein ily módon olyan figurák kerültek átdolgozásra, mint például a The Simpsons, Mickey egér, a Michelin-figura, a Hupikék Törpikék és a Spongyabob Kockanadrág, de készített már illusztrációt a Nike-nak és a Vans-nek vagy éppen legutóbb Dos Equis mexikói sörmárkának.

A Brooklynban élő művész a Standard Hotel felkérésére tervezte meg az XX izzószálas 3W-os villanykörtéket, melyek vörös, lila és zöld színben derengenek. Az extra limitált mennyiségben, 1000 példányban készült KAWS-féle villanykörtéket háromdarabos kiszerelésben lehet kapni a Standard Hotels ajándékboltjaiban 65 dollárért, amíg a készlet tart.

süti beállítások módosítása