Nincs ilyen widget!

Halloween partykellékek

Gondolom nem én vagyok az egyetlen, akinél hipergyorsan telnek a napjai mostanában, még csak most volt augusztus, de már mindjárt itt a november. De előtte álljunk csak meg egy picit október 31-én. Tudom, nem magyar ünnep és nagyon sokan ellenzik is, de ha megtehetjük, hogy bulizzunk egyet, akkor miért ne ragadnánk meg az alkalmat Halloweenkor. Ez egy jópofa ürügy arra, hogy feldíszítsük a lakást és beöltözős vagy éppen tökfaragós partyt szervezzünk. Ráadásul felnőttként ugyanúgy élvezhetjük, mint gyerekként a farsangot tettük. Nézzük mi az, ami elengedhetetlen egy Halloween buli szervezéséhez! (Szerkesztette: Gubacsi Judit – Your Decor)10ca641b3212fe68fcc370ca2c765d3f.jpg

 

Tök nélkül nincs Halloween

A buli alapkelléke a tök, már csak azért is, hogy mindenki felismerje, hogy ez egy Halloween buli. A tököt hagyhatod, úgy ahogy van, már önmagában is szép, de fel is díszítheted ezerféleképpen, ebből mutatok pár jó kis ötletet. Ha szereted a kihívásokat, akkor a tökfaragást neked találták ki, rendezz egy tökfaragó versenyt és pontozzátok a végeredményt, a győztest pedig válasszátok meg a "Tökfaragás királyának"!

 

Meghívó

Nincs buli meghívó nélkül, készíts saját kezűleg olyan meghívót, ami illik a buli hangulatához. A postán küldött meghívóknak, amúgy is sokkal nagyobb hatása van, mint amikor kiküldesz egy facebook meghívót. Légy kreatív, használj váratlan elemeket, például művér vagy műanyag pók, a lényeg, hogy meglepi legyen, amikor megérkezik.

 

Dekoráció

Minél ijesztőbb annál jobb! A dekorációnál se fogd vissza magad, engedd szabadjára a képzeleted. Gondold végig, mi az amitől te félsz, és találj ki azokból dekorációt. Én például félek a pókoktól bogaraktól, pókhálótól, biztos, hogy ezekből lenne itt-ott dekoráció. Ilyenkor jól jönnek a fehér lepedők is, amikből kitűnően lehet szellemeket kreálni.

 

Jelmez

Mindenek előtt döntsd el, hogy ez egy jelmezes vagy hétköznapi ruhás buli. Ha a jelmezesre vállalkozol, akkor nagyon szigorúan tudasd mindenkivel, hogy kizárólag beöltözve szabad megjelenni. Én már jártam úgy, hogy csak ketten voltunk beöltözve egy farsangi bulin, nem volt túl kellemes a megérkezés... :) Egyébként szerintem a jelmezes sokkal vagányabb és hangulatosabb, mint egy sima buli.

 

Nyalánkságok

A Halloween szerves részei a csokik, cukrok és egyéb édességek felhalmozása és fogyasztása. Ezek is szigorúan csúnyák, ijesztőek vagy csak szimplán gusztustalanok. Például a zselés édességek szerintem alapvetően azok, de mégis imádom őket.

Ne feledd, a Halloween nem a visszafogottságról szól, hanem pont a túlzásokról, és ettől lesz az egész annyira szerethető.

Képek forrása: itt, itt, itt

További inspirációkért katt ide!

süti beállítások módosítása