Nincs ilyen widget!

Dekoody Utazásai - Ausztrália, Új-Zéland

Május közepén Dekoody egy jó nagy utazásra indult három hétre Ausztráliába. Az uticélok között szerepelt Szingapúr, Brisbane, Perth, Christchurch, Auckland, Sydney és Melbourne. Dekoody átszelte a világot és fantasztikus élményekkel tért haza, amiből most egy szeletet megoszt veletek is. Kezdjük is mindjárt a legelején, Szingapúrban, ahol sajnos csak egy éjszakát töltött, de milyet! (Szerkesztette: Gubacsi Judit - Your Decor)

Ideiglenes gazdái ismerősökkel találkoztak Szingapúrban, akik elvitték őket a legjobb helyekre, többek között a Marina Bay Sands tetejére

Brisbaneben éjszaka érkeztek és kezdődött is a város feltérképezése. Brisbane egyébként egy nagyon szerethető, nyugis, nagyváros, tele kedves barátságos emberekkel.

Perthbe is ellátogattak, a kontinens másik felére, ahol volt egy kis idő lemenni a tengerpartra is és végre Dekoody is megkóstolhatta a fekete kagylót.

Perthből Új-Zélandra utaztak, Chistchurchbe. Sajnos a 2011-es földrengés miatt, az útikönyv hasznát nem vette Dekoody, de így is sok érdekes dolgot látott.

Auckland volt a következő megálló, ahol egy apartmanban szálltak meg, ellátogattak a Sky Towerbe és még egy vulkánhoz is sikerült eljutni utolsó nap.

Auckland után a várva várt Sydney következett, ahol nagyon segítőkész és kedves magyarok kalauzolták Dekoodyt, olyan helyekre, ahova önmaga nem juthatott volna el. Igazán mázlistának mondhatja magát, mert pont elkapta a Vivid Sydney első napját.

Utolsó állomásként Melbourne lopta be magát Dekoody szívébe, kávézóival, éttermeivel, tengerpartjával és színes kultúrájával.

 Részletes útleírásért katt ide.

YD

 

süti beállítások módosítása