Nincs ilyen widget!

Bloglapozó - Töltődj fel!

A vasárnapot leginkább feltöltődéssel töltjük, ki a szabadban, ki bent otthonában piheni ki a hét fáradalmait. Akik most otthon maradtak a hűvös szobában, azoknak ajánlom a dekooder szerkesztőinek legfrissebb cikkeit, de akik víz mellett töltik napjukat, azok se feledjék el a nap végén fellapozni egy jó pohár bor mellett e heti írásainkat. (Szerző: Bakos Annamária - ba interior design)

bloglapozo.jpg

dekooder banner 125x125.png

fejlec_120403_ok1 másolata.jpg

Timi blogján tematikus hét vette kezdetét a nyár egyik slágerével a flamingóval. Megmutatta miképpen alkalmazhatjuk a flamingó mintát falfelületen tapétaként, de készített Olvasóinak flamingós ajándéktáskát, amivel biztosan egyedi lesz az ajándékod.

Timi Otthon és dekor Facebook oldalához itt tudtok csatlakozni.

9c22d619ba84bcd045b8ed082f7d1fd3.jpg
dekooder banner 125x125.png

hna 2013 01 26.png

Aletta az elmúlt egy-két hetet egy gyerekfürdő és annak burkolatának tervezésével töltötte. Itt megnézhetitek a négy variációt. Ti melyikre adnátok le voksotok? Azonban Aletta hete nem csak munkából állt, hiszen a hétvégét Kenyában tölthettük el vele.

A dekooderen ezeket a cikkeket szerkesztette Aletta.

hna design studio Facebook oldalát itt követhetitek, ahol Aletta rendszeresen frissíti képtárgyűjteményét és ötletekkel lát el bennünket.

gyerekfurdo-variacio-nagy-mozaikkal-0.jpg

dekooder banner 125x125.png

s2.png

Gréti egy régebbi cikkében a japán fiatalok öltözködési szokásaira hívta fel Olvasói figyelmét. Próbált fényt deríteni miért is ilyen furcsák a japán fiatalok. A valóban elgondolkodtató cikket itt olvashatjátok.

dekooderen ezekről írt már nekünk Szivarzseb.

A Szivarzseb Facebook oldalát innen éritek el.

Japan_Lolita2.jpg

dekooder banner 125x125.png

kriszti.png

Krisztivel regénybe illő hetet tölthettünk el Santorini egy kedves kis házikójában és az autentikus stílusjegyeket hordozó Coco Cabana hoteljében.

Kriszti dekooderen megjelent cikkeit ITT tudjátok olvasni.

Kriszti ArtInterior Facebook oldalához itt tudtok csatlakozni.

5158d6d6af72emodern-vacation-rentals-greece-exterior-2.jpg

dekooder banner 125x125.png

szoba kilatassal_2.png

Kinga egy brazil otthon példáján keresztül vezette végig Olvasóit miképpen növelhetünk meg egy teret. Itt elolvashatjátok a cikket. Tűnődés cím alatt Kinga érzelmekkel teli fotókat válogatott össze.

Kinga dekooderen eddig megjelent cikkeit ITT olvashatjátok.

Kinga Szoba kilátással Facebook oldalát itt tudjátok követni. Napközben csodaszép enteriőrökkel, este pedig késő esti tárlattal lep meg bennünket.

RI2.jpeg

dekooder banner 125x125.png

Fejl+ęc2.jpg

Zsófi kiteregette lapjait és könyveit, ugyanis két design darab könyvtartó megoldást mutatott be. Nézd meg itt milyen klasszak! Továbbá egy filmet ajánlott Olvasóinak a Love and Lemons romantikus és vicces gasztro-vígjátékot, Ikeás enteriőrrel. Mindezt megfűszerezte citromsárga fotókkal.

A dekooderen megjelent cikkeit ITT találjátok.

Zsófi érdekes és képekben gazdag cikkei minden héten a Design Depo Kft csapatának Facebook oldalán!

120112_Marc_11_02.jpg

dekooder banner 125x125.png

bloglapozo szf.jpg

Fanni továbbra is csodás kertekkel és megoldásokkal várja Olvasóit. E heti cikkében az esti fények kaptak főszerepet, ahol körbevezette Olvasóit a kertben. Nézzétek meg itt milyen szép mikor kigyúlnak az esti fények! 

 A KERTdesign Facebook csapatához ITT tudtok csatlakozni.

5_1.jpg

dekooder banner 125x125.png

ba interior.png

Annamária, jómagam két otthont hoztam el Olvasóimnak a héten, az egyik egy kortárs otthon Athénban, uralkodó barna és szürke színekkel, a másik pedig egy francia otthon, ahol ötvözték a régi és új dolgokat. Itt és itt megnézhetitek a két otthont.

Annamária Facebook oldalához a ba interior design-hoz itt tudtok csatlakozni, ahol további enteriőr képek és ötletek várnak Benneteket.

Dekooderes bejegyzéseimet ITT találod.

01_David_M_M_-1316.jpg
dekooder banner 125x125.png

inspiration4 banner.jpg

Ha szeretnél többet megtudni Rékáról és kreatív csapatáról, akkor látogass el honlapjukra: Inspiration4.

Ha szeretnél tippeket kapni, hogyan tedd jobbá szolgáltatásodat vagy csak szereted a designt, akkor csatlakozz  Facebookon oldalukhoz!

Itt a dekooderen ezeket a cikkeket szerkesztette Réka.

dekooder.png

süti beállítások módosítása