Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó

Remélem nem szólok későn, de tessék minimum 50-es faktorral ellátott napkrémmel védekezni a csalóka napsugarak ellen, különös tekintettel, ha az első D-vitamin adaggal való töltekezést vízparton ejtitek meg. Nekem a külsőleg alkalmazott hideg vizes borogatás és masszív belső hidratálás maradt erre a csodás hétvégére, mivel csütörtökön meggondolatlanul partra vetettem magam a Kopaszi-gáton napvédelem hiányában, melynek eredményeként akut napszúrás kerítette hatalmába a szervezetemet. Rajtam kívül valószínűleg senki sem olvassa majd ezt a bloglapozót, hiszen az értelmesebbje kültéren tölti az időt, nem a gép mellett, de azért belevágok. (Szerző: Zboróvári Kriszti)

Women-Bikini-675731.jpg

dekooder banner 125x125.png

fejlec_120403_ok1 másolata.jpg

Épp azon morfondíroztam, hogy az erkélyen az ócska lábtörlő erősen termékéletgörbéje végét járja már, és gondoskodni kéne utánpótlásról. Rögtön megörültem, mikor megláttam Timi blogján az ötletes csináld magad projektet ami egy egyedi megoldást kínál a problémámra. A cikket itt találjátok.

Timi Otthon és dekor Facebook oldalához itt tudtok csatlakozni.

 

lábtörlő_6.jpgdekooder banner 125x125.png

hna 2013 01 26.png

Aletta a Construma-ról írt hosszan-hosszan a héten. Ha elmulasztottad volna a kiállítást, olvasd el a cikket és úgy fogod érezni, hogy magad is kint jártál. A cikket itt találjátok. Ha pedig egy érdekes családi házat szeretnél látni konténerekből, akkor ezt nézd meg!

hna design studio Facebook oldalát itt követhetitek, ahol Aletta rendszeresen frissíti képtárgyűjteményét és ötletekkel lát el bennünket.

Maison-Container-03.jpg

dekooder banner 125x125.png

s2.png

Gréti stílusmagazinjában egy mókás fotósorozat ragadott meg, amelyben egy párocska bejárja a nagyvilágot, és kalandjaikat képekben örökítik meg az utókornak. Amint azt Grétitől megszokhattuk, nem egyszerű japán turistás Polarodiokról van szó. A cikket itt találjátok.

follow-me-murad-osmann-15.jpg

dekooder banner 125x125.png

kriszti.png

Kriszti, azaz jómagam a hirtelen beköszöntött nyár hatására Afrikába kalauzolta a népeket egy olyan szállodába, ami a vadon közepén fekszik.Vigyázat! Párduc, oroszlán, gorilla és egyéb állatfajták bármikor feltűnhetnek az ablak alatt. A cikket itt olvashatjátok.

Kriszti ArtInterior Facebook oldalához itt tudtok csatlakozni.

its-lovely-with-a-full-bathroom-and-private-chef.jpg

dekooder banner 125x125.png

szoba kilatassal_2.png

Kinga révén egy fényűző malibu-i házikóba nyerhetünk bepillantást. Az eklektikus szépség igazi álomotthon, aminek birtoklásához egy komolyabb lottónyeremény, vagy egy milliárdos férj szükségeltetik. Képekért katt ide!

Kinga Szoba kilátással Facebook oldalát itt tudjátok követni. Napközben csodaszép enteriőrökkel, este pedig késő esti tárlattal lep meg bennünket.

kinga Shapiro_library-0128.jpg

dekooder banner 125x125.png

Fejl+ęc2.jpg

Ez a hétvége a biciklistáké, ismét elszabadult a székesfővárosban a Critical Mass őrület. Részemről maximálisan támogatom a nyeregbe pattanókat, ugyanakkor arra biztatnám őket, hogy kevésbé őrült módon furikázzanak, és ismételjék át a KRESZ szabálykönyvet mielőtt a forgalomba merészkednek. Jelentősen megnőtt ugyanis a biciklis balesetek száma. Zsófi oldalán egy ütős kégli apropóján egy nem mindennapi biciklinek jutott szerep ebben a cikkben.

Még több érdekes és szép képekben gazdag cikket ITT olvashattok Zsófi blogján.

zsofi andy martin_thonet bike atcasa2.jpg

dekooder banner 125x125.png

bloglapozo szf.jpg

Egyre több bokor bontja leveleit, virágait, a tulipánok is kidugják fejüket, nem csoda, hogy a kertészetek dugig vannak amatőr hobbikertészekkel. Ha ti is az aktuális kertcsinosításon gondolkodtok, érdemes benézni Fannihoz, aki jobbnál jobb inspirációkkal segít a tervezésben. Például ebben a cikkben.

KERTdesign Facebook csapatához ITT tudtok csatlakozni.

kert fanni 314_07-1024x693.jpg

dekooder banner 125x125.png

ba interior.png

Messze még a Halloween, a hátborzongató heccelések korszaka, a halálfej motívum azonban időről-időre megveti a lábát a divatban. Nemcsak a ruháinkon jelenhet meg a biológia órákról ismerős koponya, hanem a lakberendezésben is. Annamária megmutatja, hogyan. Képekért katt ide.

Annamária Facebook oldalához a ba interior design-hoz itt tudtok csatlakozni, ahol további enteriőr képek és ötletek várnak Benneteket.

annamaria Dekorálj koponyával_13.jpgdekooder banner 125x125.png

süti beállítások módosítása