Nincs ilyen widget!

dekoody utazásai: Milánói bútorkiállításon a világ szeme

Milánóban járt Dekoody kabalafiguránk a hétvégén. Az I Saloni 2013 nemzetközi bútorkiállításra látogattunk el együtt pár tízezred magunkkal. Rengeteg látnivaló hatalmas alapterületen: klasszikus, modern és design, bútor és világítás, minden, mi szem-szájnak ingere... (Szerző: Sziráki Zsófia)
Dekoody a Versace asztalon

Van, ami örök. A változás is ilyen. A szép és harmonikus környezet, és a megújulás iránti igény valamilyen formában mindannyiunk életének része. Amikor azt hisszük, hogy már nincs új a nap alatt, legyen szó bármiről - jelen esetben klasszikus stílusról, modernről vagy designról -, újra és újra rá kell ébrednünk, hogy a lehetőségek és variációk tárháza erre a témára is végtelen. Dekoody is tanú rá. Idén a Milánóban a következő bizonyítékokat találtunk:  
Meglepő társítások, különleges megoldások. Tradicionális barna és krém mellett a légies pasztell színek kerültek porondra.
 
Régi-új formák amikor találkoznak:
  



Melegen ajánlott:
 


Természetes anyagok és növények.
 

 
Színes, ez természetes:
 
 
 
 
Finom részletek:
 
 
 
 
Formabontó újítások
 


 
 
Fényes és csillogó
 
 

Drót, műanyag láda és post-it pavilonfal:

Nem csak finoman:

 
Anyagok amikor találkoznak:

Átlátható, -járható terek és tárolók:

Határtalanul:

 


 Fiatal tervezők, iskolák, műhelyek bemutatkozása:

Euroluce - Minden ami világít:

 

A hatalmas helyszín: 
 
Ebből a pavilon csöppségből volt 4 darab klasszikus stílusban, 8 darab modern és design, 3 darab világítás... 3 nap elég is, hogy bejárjuk:
 
Mi lesz itt jövőre?
süti beállítások módosítása