Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó

Szeretem írni a bloglapozót. Jó alkalom ez arra, hogy kövessen kollégáim  írásait, akkor is ha másként nem lenne rá időm. Tekintsünk be tehát együtt szerzőink blogjaiba. Előtérbe került a Karácsony témája, ami azt jelenti ideje elgondolkodni és megtervezni a tennivalókat az ajándékvásárlástól a sütisütésig. A dekorációs ötletekről pedig majd mi gondoskodunk. Kellemes olvasgatást! (Szerkesztő: Klein Kinga)

2.gif

fejlec_120403_ok1 másolata.jpg

Timi e heti terméséből a legutóbbit választottam, mely egy isteni, szürke tónusban tartott lakás bemutatása. Tettem ezt azért is, mert  szerepel benne az elmúlt évek egyik leglátványosabban sikerült design lámpája a Hope, mely itt is igen jól mutat. Érdemes végignézni a képeket: itt

Az Otthon és dekor Facebook csapatához itt tudtok csatlakozni.

otthon és.jpg

hna-design-Hujber-Nagy-Aletta1.png

Aletta számomra legérdekesebb bejegyzése a 2012-es karácsonyi trendekről tudósít, hangulati lapokkal. Ha szeretnéd a legújabb irányzatoknak megfelelően frissíteni otthonod karácsonyi dekorációját ezt látnod kell: itt.

A Facebook-on is követhetitek az eseményeket itt.

hna.png

bloglapozo szf.jpg

London környéki modern kertet hoztam Fanni posztjai közül. Az őszi színkavalkád elemei, a szürke jin-jang fotel, egy vörösréz hinta és a növények, melyekből kedvenceim az óriás fűcsomók: itt

Kert Design a Facebook-on.

kert.jpg

kisflanc.png

KisFlanc gazdag kínálatából a 35 adventi naptárról szólót választottam. Még pont időben vagyunk ahhoz, hogy december 2-re - ez lesz Advent első vasárnapja - elkészüljenek a kis ajándékok. Jó munkát mindenkinek! Itt.

kisFlanc Facebook-csapatához itt csatlakozhatsz!

kisflanc.png

VÉRBIRKA.jpg

Gréti blogja, a Vérbirka időről-időre erősen 18 éven felüileknek szóló tartalmából, most egy szélesebb körben fogyasztható történetet válogattam a bloglapozóba. Dave Engledow meglehetőesen vicces, néhol morbid fotóit, amint  "A világ legjobb apukája" szerepében tetszeleg. Valljuk be némelyik helyzet nagyon is valóságos, nem? Itt.

A Vérbirka Facebook-csapatához pedig itt csatlakozhatsz. 

vérbirka.jpg

kriszti.png

Kriszti szintén elkezdte már a karácsonyi készülődést és az IKEA kínálatából válogatott dekorációkat, kisebb ajándéknak valókat. Itt.

Az ArtInterior Fb-oldalához itt tudtok csatlakozni.

artinterior.jpg

I N S P I R Á C I Ó K

Csorba Anita blogja

 

Anita népszerű blogjában, nevéhez hűen különböző típusú étkezőkhöz gyűjtött inspirációkat: Itt Biztos te is találsz kedvedre valót. Nekem ez tetszik nagyon.

Az Inspirációk Facebook-os oldalához itt tudsz csatlakozni.

inspirációk.jpg

szoba kilatassal_2.png

A Szoba legutóbbi felhozatalából Dan Yeffet, egy izraeli formatervező lélegzetelállító lámpáit, használati tárgyait ajánlanám megtekintésre, ezzel egy időben értékeljük át, amit a világításról eddig gondoltunk. Itt.

Csatlakozz a Szoba kilátással Facebook oldalához

muffins_merci-concept-store-in-paris-03_email.jpg

süti beállítások módosítása