Nincs ilyen widget!

dekoody utazásai: bártúrán bloggerekkel

Blogtalálkozóink alkalmával igyekszünk felfedezni mindig új és újabb helyeket, ezért pénteken dekoody elvitt minket pár vendéglátó egységbe. Szeretjük találkozóinkon körbeülni sokan az asztalt, szeretünk enni, inni, beszélgetni, egy szóval nem egyszerű a helyzet egy nagyobbacska társaságnak ilyenkor, de persze azért nem lehetetlen a küldetés. (Szerző: Hujber-Nagy Aletta)

1.png

Elsőként a VakEgér Kocsmáját néztük meg dekoodyval. A hely klassz, sok érdekes részlettel, utcatáblákkal, szeparált résszel, kiszolgálás a pultnál, viszont étel egyelőre nincsen, csak jövő héttől. A képek nem sokkal 18.00 után készültek, így még nem tolongtak az emberek, azért sikerült totált is készíteni a fotóapparáttal.

2.png

4.png

5.png

6.png

A VakEgérből a VakVarjúba vitt az utunk, ami az utca túloldalán található. Az étel remek volt, a kiszolgálás is, a design is tetszetős, főként az óriási makettek a sötét plafonon. További képek a VakVarjú képtárban láthattok, ugyanis  a fotózás helyet az evésre koncentráltunk. :-)

7.png

A VakVarjú után beugrottunk a Kadarka borkóstoló bárba, de ez tényleg csak beugrás volt, mert a facebook oldalukról leszedett fotóval ellentétben nem üres volt a hely, hanem zsúfolásig tele. Egy dekoodyt sem lehetett volna leejteni még az állóhelyeken sem. Talán majd legközelebb ismét elugrunk ide dekoodyval.

8.png

A dekooder szerkesztői többször voltak már a Satyor bárban, s most elérkezett az idő, hogy megnézzék a Ráday utcay testvérét is. A Púderben hosszan időztünk és remekül mulattunk, ráadásul a design is különleges (ami design bloggerek esetében nem mellékes), de dekoody végül elfáradt hajnali 3/4 2 tájban, így haza kéredzkedett annak ellenére, hogy még volt pár hely a listáján.

9.png

10.png

11.png

12.png

13.png

Míg dekoody az igazak álmát aludta, addig a legkitartóbbak a BoB megnyitóra mentek a Széchenyi térre, ahol volt pár celeb a dekooder szerkesztőkön kívül (muhaha), de erről már csak homályos beszámolók érkeztek, majd végül az 5ker és a Trafiq volt az a két hely, ahova érdemben szintén nem sikerült bejutni és elidőzni a Kadarkához hasonlóan. Talán majd legközelebb...

14.png

Képek Forrása, 1,2,3

Még több dekoody kalandot olvashattok ezekben a cikkekben:

süti beállítások módosítása