Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó

Rövid nyári szünet után ismét jelentkezik a bloglapozó. Rengeteg változás történt ebben kis szünidőben. Londonban bezárt az Olimpia, volt multibútoros sajtótájékoztató, amelyről többen is hírt adtunk és ma úgy látszik véget ér a kánikula is. Mi viszont továbbra is itt vagyunk veletek és igyekszünk tartalmasan szórakoztatni titeket!

Bemutató1_5.jpg

fejlec_120403_ok1 másolata.jpg

Timi még mindig nem tudott minden jót és érdekeset kiírni magából Protugáliáról. Több beszámoló is foglalkozik ennek az útnak az élményeivel itt a dekooderen és a blogján is. Én most a hagyományos portugál építészetről írt kis cikkét ajánlom figyelmetekbe, itt találjátok!

Otthon és dekor a Facebook-on

2_isszabon_madeira_2012 1835.JPG

hna-design-Hujber-Nagy-Aletta1.png

Aletta rendkívül izgalmas lakásfelújítást naponta végigkísérő kisregénye egyre látványosabb részénél tart. Ha kíváncsiak vagytok egy lakás felújítására a tervektől az átadásig, olvassátok el a blogján. Itt kezdődik. Itt tart most.                                 Engem, mint konyhabútor tervezőt az érdekelne leginkább, hogy vajon  a piros mosogató miből lesz? A hna design Facebook-csapatához itt tudsz csatlakozni.

516.png

bloglapozo szf.jpg

Fanni szuper kerti napozóágyakat gyűjtött össze, wow!  Olvasd el a cikket itt!

Kert Design a Facebook-on

ágy.jpg

fejlec_inspiraciok_tavaszvegleges.jpg

Anita mérhetetlen kreatív ötlettengere csodálatra méltó. Most egy autógumi újrahasznosítást emelnék ki. Nézd meg a cikket itt!

.Inspirációk a Facebook-on

gumipuff 5.JPG

judit.png


Judit egyéb elfoglaltságai miatt ez az utolsó szereplése a bloglapozóban. Köszönjük, hogy itt voltál velünk és kívánunk további sikereket! Posztjai közül most egy étkező átalakítását választottam. Ha látni szeretnétek,  kattintsatok át a blogjára

Country Komfort a Facebook-on

deco-dining01.jpg

kisflanc.png

Edina egy felújított kanadai házról írt legutóbb. Tipikus, de szép tengerentúli otthon, kattintsatok át a teljes cikkre!

kisFlanc Facebook-csapatához itt csatlakozhatsz!

original.jpg

burai gertrud 600x130.png

Gréti a mi tiszteletbeli fekete bárányunk, akarom mondani vérbirkánk de csak azért, hogy legyen valaki, aki képviseli a fekete bárányok érdekeit. Óvatos és kevésbé óvatos határfeszegetéseit a hasonló nevű blogján olvashatod, nekem a cigányokról szóló eszmefuttatás ragadta meg a figyelmemet. Olvasd el te is és mondj véleményt!

A Vérbirka Facebook-csapatához pedig itt csatlakozhatsz.

2679389434_6df100920d_z.jpg

szoba kilatassal_2.png

Kinga 4 kellemes balkont mutat be posztjában, hogy aki szeretne, kedvére tespedhessen :) Nézd meg itt!

Szoba kilátással a Facebook-on 

4_23.jpg


süti beállítások módosítása