Nincs ilyen widget!

Nagyflanc mondja: Figyeld a kezem!..avagy feldobom sakk-készlet, leesik kipirosodott női arc

Eljön majd az a kor, amikor mindenki rádöbben, hogy az ember teste egy biorobot, amit rendkívül nehéz úgy beállítani, hogy optimálisan tudjon működni, ami okán nem teszi tönkre azt, ami belül van és léleknek hívjuk. Eljön majd az a kor, amikor ösztöneinket nem rangsoroljuk, nem szégyelljük, hanem megéljük. Addig is van még mit tanulnunk. Persze azért nem szeretném földbe döngölni a társadalmat, hisz onnantól, hogy a nemlétező női hisztériát kezeltük szobányi alkalmatosságokkal, eljutottunk odáig, hogy elneveztük frusztrációnak a hisztériát és epés megjegyzésekkel illetjük azt, akinek F vitamin hiánya van. Aki pedig képes felismerni ezt a bizonyos F vitamin hiány okozta lelki problémáit, kénytelen diszkrét csomagokat rendelni, néhányan pedig egyedül és osonva, barátnőivel pedig hangosan kacarászva, lazának mutatkozva - ezzel csökkentve szörnyű zavarukat - csemegéznek egy-egy intimshop kínálatában. 

sakk.jpg

 

 

paroxysm_large.jpg

 

Természetesen ez a terület is felkeltette a figyelmét jó pár formatervezőnek. Valljuk be, bárkinek értékes lehet a tevékenységük. A funkcionalítás megvolt a szobányi alkalmatosságnál is, de személy szerint én nem tartanék fenn miatta egy külön helyiséget, közösségi frusztrációkezelőbe pedig nem szívesen járnék. Bár el lehet rajta filozofálgatni, hogy milyen szubkultúrája lehetne egy ilyen intézménynek.

Visszatérve a dizájnhoz, meg kell említsem, mennyire széles köröket érinthet az eszközök fejlettsége. Persze minden célpiacnál alapvetően fontos, hogy még véletlenül se derüljön ki a környezet számára, hogy miről is van szó. Legalábbis akkor nem, ha nem akarjuk. Fontos ez a szinglinek, aki az első együtt töltött este után (ha csak nem használatra kerül az eszköz) nem szeretné, ha új partnere kisebbrendűségi érzéssel küszködve rohanna el, meglátva kedvenc "estimeséjét". Fontos a huncut anyukának, aki azon kapja gyerekeit, hogy új módszert találtak a hotdogkifli előkészítésére, és fontos annak a feleségnek is, aki a fürdőben nem szeretné azzal lebuktatni magát, hogy kihallatszik a nemlétező elektromos fogkeféjének hangja. 

 

 

A mai eszközök már nem cikik és nem egyértelműek. Valójában a technika és a dizájn gyönyörű összefonódásai. 

 

 

 

Amit itt láthattok, az nem kulcstartó. Nem is karabíner. USB-vel tölthető, sok fokozatban működtethető, csúcsdiszkrét F vitamin. Még akkor sem égsz be vele, ha magaddal viszed egy hosszúhétvégére és a szálloda halljában kiborul a táskád. 

The-USB-flash-drive-vibrator.jpg

Jól veszed észre, hogy egyre kisebbek az eszközök. Nem hiszem, hogy a feminista mozgalom szélsőséges leszbikusok alkotta érdeleltségei alakítják, átívelve a világon, nemzetközi összeesküvést tervezgetve, a férfijelenlét teljes letörésére, szorosan összefogva a klónmaffiával. De ha mégis, az sem baj.

111024-Form-Complete-set-1-Image--604x604.jpg 

Biztos tudjátok, hogy mennyire hangulatfüggő az, hogy milyen zenét hallgat épp szívesen az ember. Itt még nagyobb jelentőségét láthatjátok kiemelve a különböző zenei stílusoknak. Mert ugye nem mindegy, hogy Solveig dalát, vagy egy Prodigy számot hallgatunk ezen a vezeték nélküli F vitaminon, ami a zene ütemére fejti ki áldásos hatását.

ipod.jpg

Aztán itt van a híresen családbarát Nintendo Wii. Nekünk is van. A gyerekek imádják, de erről a kiegészítőről biztos nem hallottak. Én sem. Bár aki már játszott Wii-vel, teljesen megérti, miért jutott az alkotó eszébe ez a lehetőség.

5688946.jpeg

No és ez az autó. Nem mondom, hogy nőies, meg azt sem, hogy látni fogunk belőle példányt az magyar utakon. Viszont a marketingje fantasztikus. Gondoltak arra a feleségre is, aki nélkülözni kénytelen a férjét, mert az, az autójában jut el a csúcsra, minden előzés után. Dartz-hoz ugyanis dildó jár.

autó.jpg

dartz.jpg

A végén pedig felhívom a figyelmet még egyszer a sakk-készletre. Ha még a matekhoz is lenne hozzáadott F vitamin, biztos hogy többen foglalkoznának a Godbach sejtéssel is.

KIKI_chess set 2.jpg

süti beállítások módosítása