Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó

 Ez a hét is bővelkedett olvasnivalóval bloggereink jóvoltából. Kellemes csemegézést!

Blolapozó másolata.jpg

 

fejlec_120403_ok1 másolata.jpg

Timi a héten bemutatta első tervét, amely egy előszobához készült. Az alapvetően fehér helyiséget a zöld színnel és természetközeli kiegészítőkkel párosította, így helyet kapott benne ez a baglyos esernyőtartó is. A cikket itt találjátok, folytatását, a nappali-étkező-dolgozó tervet pedig itt. Az Otthon és dekor Facebook-csapatához itt csatlakozhatsz.

owl-standlg_modernpoverty.com.jpg

 

hna-design-Hujber-Nagy-Aletta1.png

Aletta a héten egy modern mór stílusú marrakeshi design cég különleges bútorait, és egy bájos, akár házilag is elkészíthető madáretetőt is bemutatott, de leginkább a színekkel teleszórt mélygarázsa volt lenyűgöző. A cikket itt olvashatjátok.

 A hna-design Facebook-csapatához itt tudsz csatlakozni.

72DP3CraigKarl.png

0.png

 

bloglapozo szf.jpg

Franciska a héten a kerti színharmóniákról készített rövid összefoglalót. A cikket itt olvashatjátok. A Kert Design Facebook-csapatához pedig itt csatlakozhatsz.

01.jpg

 

fejlec_inspiraciok_tavaszvegleges.jpg

Anita megmutatta milyen RÉGIÚJ képeket készít mostanában, és ötleteket is ad arra, ha Nektek is van kedvetek nekiállni valami egyedi alkotásnak. A teljes cikket itt olvashatjátok, az Inspirációk lakberendezéshez oldalán.

Az Inspirációk Facebook-csapatához itt csatlakozhatsz. 

untitled-11.jpg

 

judit.png

 Judit harmincnál is több elemből álló fotósorozatot mutat be egy friss, bohókás, ugyanakkor profi és praktikus konyháról, valamint megcsillogtatja egy szóra (kjøkken) kiterjedő norvég nyelvtudását is. A cikket itt találod, a Country Komfort Facebook-csapatához itt csatlakozhatsz.

 lyst4.jpg

 

szoba kilatassal_2.png

Kinga a héten egy brazil festőművésznő házát mutatta be, mely a művészlakások szinte minden ismérvét fölvonultatja. A posztot itt olvashatjátok. A Szoba kilátással Facebook csapatához, itt csatlakozhatsz!

9_16_11_IsabelleTuchband24587.jpg

 

kisflanc.png

Edina pedig a sziluettekkel való dekorálásról mutat be képeket és ad némi instrukciót. A bejegyzést itt olvashatjátok. A kisFlanc Facebook-csapatához pedig itt csatlakozhatsz.

550_101779425.jpg

 

süti beállítások módosítása