Nincs ilyen widget!

Christian Louboutin varázslatos cipői

Régen tudjuk, hogy a nők cipőmániában szenvednek, kortól függetlenül nem elégszünk meg egy pár cipővel. De az okát is meg tudom mondani, azért kell annyi cipő, mert az egész napot feldobja, ha a ruhánk tökéletes összhangban van. 

007_cipos.jpg

És a nők szeretnek színesben járni, főleg tavasszal. De hogy nézne ki egy totál sárga/arany/lila/piros szerelés ugyanazzal a fekete cipővel, amit agyon nyúztunk már?

Jó, lehet ebből gazdasági kérdést csinálni, de amelyik nő megteheti, meg is teszi, hogy a cipős szekrényében ugyanolyan színkavalkád legyen, mint a ruhái közt.

Christian Louboutin cipői kimondottan feltűnőek, drámaiak, lenyűgözőek, és félelmetesek. Némelyik olyan szegecsekkel tűzdelt, hogy képtelenség elhinni, hogy viselője nem saját magában tesz kárt először. Romantikus, bohém topánjai, 3D díszítései, formavilága mégis a francia divatipar legmagasabb polcára helyezi a piros talpú cipők tervezőjét. Londonban a Design Múzeumban kiállítás nyílik Louboutin cipőiről, bemutatva az elmúlt 20 év terveit, a rajzolástól a megvalósításig. [C.L. interjú]


Oktató videó (avagy fűre lépni tilos): hogyan járjunk egy ilyen magas cipőben

cipos.jpg

001_cipos.jpg

004_cipos.jpg

005_cipos.jpg

006_cipos.jpg

002_cipos.jpg

003_cipos.jpg

012_cipos.jpg

013_cipos.jpg

015_cipos.jpg

014_cipos.jpg

011_cipos.jpg

010_cipos.jpg

009_cipos.jpg

Forrás: Heels4Ladies, Compulsivestyle, Christian Louboutin

süti beállítások módosítása