Nincs ilyen widget!

Az Endrédi Design és egy új játék!

Hallottál már az Endrédi Design-ról? Ha még nem, viszont szereted a korok és stílusok izgalmas találkozását, akkor épp itt az ideje megismerkedned velük! Ráadásul most a képen látható rádiót is megnyerheted! Részletek a folytatásban.

radio endredi design.png

Az Endrédi Design lelke és motorja Endrédi Noémi, aki hosszú éveken keresztül Magyarország második legnagyobb faipari festékeket forgalmazó cégének pénzügyi vezetőjeként dolgozott, és tulajdonképpen lelkes amatőrből avanzsált dizájnerré. Mindennek persze története is van, hiszen Noémi régóta gyűjti, gyűjtögeti a régiségeket, a letűnt korok bútorait, kiegészítőit. Amikor már egy egész raktárnyi tárgyat halmozott fel, elhatározta: új, merész köntösbe öltözteti az ódon, mások számára akár értéktelen darabokat.

kepatmeretezes_hu_001.jpg

kepatmeretezes_hu_002.jpg

kepatmeretezes_hu_003.jpg

kepatmeretezes_hu_004.jpg

kepatmeretezes_hu_005.jpg

kepatmeretezes_hu_006.jpg

Ötletei kifogyhatatlanok, egy-egy darabot megszerezve szinte azonnal tudja, mit fog kihozni belőle. Párosításai merészek és újító szelleműek, személyes kedvenceim a portréval vagy utcarészletekkel díszített darabok. A bútorok minőségéről  a legmodernebb festési technikák és az olasz felületkezelő anyagok, a dekorációk egyediségéről pedig festő- és képzőművészek gondoskodnak.

kepatmeretezes_hu_008.jpg

Noémi filozófiája, hogy szembemenjen a tömeggyártással, az antik bútorok tisztelete mellett az egyediséget, a kreativitást, a személyességet szeretné hangsúlyozni. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az általa megálmodott darabok mellett egyéni igények, ötletek megvalósítását is örömmel vállalja, az igények egyeztetésében látványtervekkel segít.

kepatmeretezes_hu_009.jpg

kepatmeretezes_hu_010.jpg

kepatmeretezes_hu_011.jpg

kepatmeretezes_hu_012.jpg

Új játékunk keretében az Endrédi Design egyik vagány darabja, egy pinkre festett Tesla rádió a nyeremény, mely, ha a szerencse is melléd áll, néhány kattintással a tiéd lehet!

JÁTÉKSZABÁLY:

1. Csatlakozz az Endrédi Design Facebook-oldalához itt!

2. Csatlakozz a dekooder Facebook-táborához itt!

3. Írd meg a poszt utáni kommentben, hogy hová tennéd, vagy kit lepnél meg ezzel a remek ajándékkal.

A játék vége: 2012. jan. 22., éjfél.

Sorsolás és eredményhirdetés jan. 23-án várható.

süti beállítások módosítása