Nincs ilyen widget!

Grafikus pályázat nagyravágyóknak

Kedves olvasóink! Az alábbi pályázati felhívás érkezett be szerkesztőségünkbe a Startgate ügynökségtől fiatal grafikus palánták részére. Ha mersz nagyot álmodni, akkor ezt Neked találták ki!
(Szerző: hna)

"Még tanuló, de már nagyot álmodó grafikust keresünk egy 55.555 Ft havi összegű ösztöndíjra. Egy frissen alakult kommunikációs ötletlabor, a Startgate vagyunk, ami mögött egy nagy kommunikációs ügynökség áll. Úgy gondoltuk, hogy ha igazán frisset akarunk létrehozni, akkor legyen igazán friss a vizuális kommunikációnk is. Az ösztöndíj nyertesének feladata első sorban a Startgate arculatának megalkotása és gondozása lenne. Emellett referenciákat szerezhet a háttér ügynökség nagy nevű ügyfelein keresztül, ami szintén nem mindennapi lehetőség. Az ösztöndíj ajánlat nincs időkeretek közé szorítva.
A jelentkezők feladata: mutassák meg, mihez értenek! Előny, ha barátságban vannak a digitális platformokkal (de ezt talán már mondanunk sem kell! :). Formai követelmény: nincs.  Határidő: az van - november 3. 24:00. A pályázatokat a startgate@startgate.hu címre várjuk. A pályázati kiírás megtekinthető a startgate.hu oldalon és itt a bejegyzésben."

süti beállítások módosítása