Nincs ilyen widget!

SÖR

Nehogy szó érjen minket, hogy csak nőknek szóló postokat olvashattok nálunk, gondoltam most kedvezek egy kicsit a férfiaknak is. :)

A legtöbb hímnemű ember előtt ha kiejtjük ezt a 3 betűs szót, azonnal felcsillanó szemekkel találhatjuk szembe magunkat. A sörgyártás szinte egyidős az emberiséggel, hiszen már az ókori egyiptomiak is foglalkoztak a főzésével. A malátából, valamint bizonyos pótanyagokból vízzel cefrézett, komlóval, illetve egyéb engedélyezett anyagokkal ízesített, sörélesztővel erjesztett, szén-dioxidban dús, általában alkoholtartalmú italt persze sok nő is kedveli, főleg talán az ízesített fajtákat.

Találtam egy klassz válogatást, hogy a sörgyártók milyen poszterekkel reklámozzák a terméküket. A cégek mindenféle marketing fogást bevetnek, hogy az övék legyen a legkívánatosabb, legismertebb sör a világon. Van aki viccesre veszi a reklám kampányt, van aki egy életérzést szeretne bemutatni és vannak elegánsak is, de mindegyikről elmondható, hogy ha meglátja egy férfi, nagyot nyel és elindul a hűtő felé.

  Via

süti beállítások módosítása