Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó 22.

 

Gondolom, kiélvezitek még az idei utolsó őszi-nyári napsugarakat, remélem, nem ültök a számítógép és az internet előtt a szobában. Egyetlen helyes cselekedet, ha a teraszon pihentek egy hűsítővel a kezetekben és egy laptoppal az öletekben, mert ez esetben azonnal olvashatjátok a dekooder szerzőinek e heti termését. Hogy mivel foglalkoztak szerkesztőink saját blogjaikon ezen a héten? Olvassatok tovább és megtudjátok!

Anita legfrissebb bejegyzésében egy csináld magad gyerekszoba falfestési ötletét mutatja be, ezúttal egy romantikus kislányszoba dekorálására találhattok nála ötletet.

 

Az Inspirációk facebook csoportjához itt csatlakozhatsz!

 

Noémi egy egyedi, hímzéssel gazdagított tapétát hozott nekünk, amely remek ötleteket adhat mindenkinek, hogyan dekorálhatunk egy meglévő tapétát saját ízlésünk szerint.

A Kedvenc Otthon facebook csoportjához itt csatlakozhatsz!

Kinga ezúttal a falfestés rejtelmeiben mélyedt el, egy nagyon régi, mondhatni ősi módszert, minták és figurák festését ajánlja nekünk.

Melinda egy szuper DIY fürdőszoba szőnyeget mutat be, amelyet régi törölközőkből Ti is el tudtok készíteni. Olvassátok el, hogyan!

A Térformáló facebook csoportjához itt csatlakozhatsz!

 

Aletta ezen a héten egy referenciáját tette fel blogjára. Az esztétikai központ érdekessége, hogy a terek, színek és formák úgy lettek kialakítva, hogy az ide betérők úgy érezzék, mintha egy magánlakásba vagy akár haza érkeznének.

A hna design facebook táborához itt csatlakozhatsz!

 

süti beállítások módosítása