Nincs ilyen widget!

dekoody első utazása - Lignano és környéke

Újdonsült kabalánk első útjának legszebb pillanatait megörökítő képsorunkat láthatjátok a bejegyzésben...

0.png

...de előbb egy kis közérdekű információ következzen.
Mint bizonyára mindannyian tudjátok, kabalapályázatunk nyertese a mamakka által létrehozott horgolt manó lett, melyet a továbbiakban az egyszerűség kedvéért nevezzünk egyszerűen csak dekoody-nak. A név elég trendi is és könnyen rá lehet jönni, ki a kabala gazdája, de ha bárkinek bármi ellenvetése van, csak szóljon és máris kiírunk egy remek pályázatot a kabala nevére is, melyet egy keresztelővel egybekötött kerti partival ünneplünk majd meg. :-)
Na jó, félre a tréfával! Ne vicceljük el dekoody első útját!

Terveink szerint, minden egyes túrán, utazáson, melyen kabalánk részt vesz, az úton készült legjellemzőbb vagy éppen legjobbra sikerült fotót a facebook oldalunkra fogjuk feltölteni egy külön erre a célra létrehozott mappába. Ettől függetlenül a többi képet is örömmel fogadjuk tőletek, mert ezek segítségével pofás kis videókat tudunk majd összeállítani az egyes utazásokról, vagy éppen össze tudjuk majd mixelni egy-egy időszak összes útját.
Nem gondoljuk, hogy minden egyes útról tudunk majd bejegyzést írni, de ha olyan egzotikus helyen jár, ami megdöbbentően őrületesen jó, akkor még erre is sor kerülhet, de a facebook képtárba mindig ott lesznek a különböző utazásokon készített fotók, tehát mindenképpen ruccanjatok át néha a facebook oldalunkra is.
Kalandra fel tehát, nézzük a minden igényt kielégítő képsort (dekoody igényeit természetesen), majd pedig a bejegyzés megtekintésének végeztével nincs más dolgotok, mint írni nekünk az info (kukac) dekooder (pont) hu e-mail címre, hogy "Adjátokideazonnal,vinniakarommagammal!"
Hogy hogyan jut el majd dekoody egyik kézből a másikba, hogy utaztathassuk, azt meglogisztikázzuk valahogy, percig se aggódjatok! :-)

Szóval, hogy a történet legelején kezdjem, dekoody Olaszországban járt, ezen belül is Lignano-ban, egy helyes kis tengerparti városban, ami paradicsom a gyerekek, de még a felnőttek számára is, főleg, ha a nyaralás a cél.

Dekoody megérkezvén, először a tengerpartot vizsgálta meg és rendben találta. Napozásra teljesen alkalmas volt.

Homokozásra, fürdésre is.

A következő legfontosabb tesztelni való a kaja. Nyami. Ez is kipipálva.

Majd jöhetett a szórakozás. Gyorsulási verseny világutazóknak. Miért is ne?

Egy kis játékterem, hogy legyen hol elverni a zsét.

Na mondjuk ez durva esés volt...

...de volt kivel vígasztalódni. Bár dekoody semleges nemű, úgy tűnt, egyértelműen tesztoszteron túltengésben szenved.

Kellemes program volt a helyi cirkusz is.

Na meg a helyi vidámpark is! Főként azt csípte, mikor nyakon locsolta a nagy melegben a vulkán tetejéről vízbe zuhanó csónak.

Egy kis adrenalin löketért sem kellett a szomszédba menni, csak a helyi kilátóba.

Az állatkertről meg már nem is lehet máshogy nyilatkozni, mint szuperlatívuszokban. Embertelenül tetszett dekoody-nak.

Kedvenc állatkáknak a flamingókat nevezte ki.

Egy kis mászókázás is mindig jó mókának tűnt.

Hnah, az éjszakai életről nem is beszélve!

Mikor már kívülről-belülről megtekintette Lignano-t, jöhettek a nagy utazások. Elsőként természetesen a közelben található Velence.

Itt fotózkodott dekoody...

...ha kellett...

...ha nem.

Vaporettóval átruccant Murano-ba, mert kíváncsi volt, hogy készítik a csodálatos üveg biszbaszokat a helyi üvegfúvó mesterek. Jó kis program ez 30 fokban...

Nem lehetett kihagyni Portogruaro középkori városnegyedében tekergőző piacát sem. Naggggyon baba!

Portogruáro ferde tornya különösen megnyerő volt, mert totál ferde, ezért hozzá is támasztották egy óriási vasrúddal a szomszédos, többé-kevésbé egyenes épülethez.

Lassan-lassan végéhez közeledett a nyaralás, ezért utolsó euróiból vett a bőröndjébe az összegyűjtött kreatív ötletek mellé némi szuvenírt is a portogruaroi hipermercatoban.

Utolsó este pedig érzékeny búcsút vett a viharos tengertől. Szuperül érezte magát, és már csak egy kérdése maradt:

- Ki visz magával legközelebb és mikor és hova? Menni akarooooooooooooooooooooooooooooook!!!

süti beállítások módosítása