Nincs ilyen widget!

Színek: a lila 2.

A lila színről már készült egy bejegyzésem itt a dekooderen, de az igazat megvallva nem lehet eleget beszélni róla. Következzen tehát a folytatás!

0.png

Munkám során egyre inkább azt tapasztalom, hogy nem csak a nők kedvelik a lilát. A hálószobában alkalmazott lilára nagyon sok hölgynek sikerül rábeszélnie párját, sőt, egyre több férfi kimondottan szereti ezt a színt mindenféle különösebb rábeszélés nélkül is.
A lila árnyalatai között szerepel számtalan olyan tört árnyalat, amely megnyugtató, otthonos, uniszex enteriőrt eredményez, harsányabb árnyalatai a nőies irányba tolják a helyiséget, melyeket szinte csak a szürke skála színeivel szelidíthetünk újra meg.

Ha kisebb mennyiségben szeretnénk alkalmazni a lilát, de mégis nagy hangsúlyt szeretnénk rá fektetni, akkor kisebb bútorokban, kiegészítőkben és olyan dekorációkban érdemes gondolkodnunk, melyeket gyakran cserélünk ki.

A lila szín meglepő módon rendkívül jól viseli a nagy mintákat...

...és bármennyire karakteres is, ne gondoljuk hogy egy helyiségben csak egy árnyalatban vagy egy mintában gondolkodhatunk.

A lila szín gyakorlatilag minden stílusú otthonban jól mutat, legyen az minimál, modern, eklektikus, klasszikus, romantikus, skandináv vagy glamour...

...de vitathatatlan, hogy legteljesebb pompáját arannyal, ezüsttel, üveggel, tükörrel, mintás, fényes, szőrös és bolyhos felületekkel a glamour stílusban tudja megmutatni.

Forrás 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12

süti beállítások módosítása