Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó 2.

A mai hétvégi bloglapozóba a múltkori kettő után egy újabb szubjektív elemet csempészek bele, és ez az elem nem más, mint hogy egy-egy mondattal megindokolom, hogy a blogjaink e héten készült cikkeiből és képeiből miért pont ezeket választottam.

vasarnapi bloglapozo 2.png

A blogok a szerzők neveinek ABC sorrendjében követik egymást, akárcsak a kék-zöld füleken a dekooder fejlécen. Fogadjátok szeretettel! A cikkekhez klikk a bejegyzések címeire!

B.TIER NOÉMI - Kedvenc otthon

Ezerszínű bokja: régi bútorok felélesztése, színes textíliák, újrahasznosítás és máris benne van a 10 kedvenc bútorkészítő cégemben a bokja, az egyik szívem csücske.

CSORBA ANITA - Inspirációk

Fantasztikus zöldséges rekesz!: szintén újrahasznosítás, nem is akármilyen!

GERLAI TIBOR, GYARMATI LÁSZLÓ - manzárd café

Szemetet forgat a szél - Zwang Zhiyuan: van amikor az újrahasznosítás által létrejövő alkotás ugyan nem minősül használati tárgynak, de figyelemfelkeltő volta miatt nem lehet elmenni mellette szó nélkül.

De... hol van Liu Brolin?: láthatatlan, de mégis látható, rögzített, de mégis mulandó műalkotások.

HUJBER-NAGY ALETTA - hna design

Tinédzserszobák a PB teen-től: kamaszaink birodalmai, melyekről oly keveset olvashatunk a neten.

KLEIN KINGA - Szoba kilátással

Fehérebb a fehérnél?: gyönyörű eklektikus otthon sok-sok fehérrel, amelyben érdekesen oszlik el a modern és klasszikus helyiségek aránya, az összhang mégis vitathatatlan.

KÓPIS BENEDEK - ágy-asztal-tv

Inspiráló káosz és matrjoskák: ezt a cikket Ben nekem írta, csak nem tudott róla. Színek, színpárosítások, kísérletezések és matrjoskák. Jöhet bármikor, színezek én is bárkinek bárhol!

NÉDER MELINDA - Térformáló

Designer Guild kollekció gyerekeknek: ebbe a szobába azonnal beleszerettem!

NIKOLETTI PETRA - Térkultúra

Téli házikó Norvégiában: skandináv dizájn, trófea, halálfej, különleges világítótestek... kedvenc témák, bármikor szívesen írok és olvasok róluk!

ZAI VIKTÓRIA - dizain

Laknál-e temetőkertbe épített luxus dácsában?: nagy kedvencem ez a temetőbe épült ház, bár lakni szerintem nem laknék benne, mert félnék, hogy rosszat fogok álmodni, vagy olyat fogok hallani, látni, amit nem igazán szeretnék. Viszont az tetszik, hogy más ilyenben lakik, és az is, hogy Viki megírta, mert nekem úgysem lett volna időm.

Ha tetszettek a cikkek, látogass el máskor is blogjainkra, mert folyamatosan Nektek készítjük bejegyzéseinket!

süti beállítások módosítása