Nincs ilyen widget!

Színek: a szürke

Szürke kisegér? Egyáltalán nem! A szürke színek igenis határozott karakterrel bírhatnak! Különböző árnyalatait kombinálva elsődleges színként is használhatjuk lakásunkban, de nagyon hálás háttérszín lehet, ha erős, élénk színekkel kombináljuk, fantasztikusan kiemeli őket.

A szürke jól illeszthető akár modern, akár klasszikus stílushoz. Halvány, visszafogottabb, hidegebb árnyalatai mellett a fehér szín is melegebbnek hat. Falra festve kicsit komor hatású, de bútorokon, kiegészítőkön kitűnően alkalmazható.

A kékes palaszürke, antracit szürke nagyon karakteres, jól használható kontraszt színként, mellettük egy halvány pasztell szín is életre kel. Ha valaki egy drámai, sötét színt szeretne a lakásába, de a feketét már túlzásnak tartja, akkor egy antracit szürkével nem lőhet mellé.

Ha a szürke mellé fekete vagy króm kiegészítőket teszünk, akkor nagyon férfias hatást érhetünk el, de halványlilával, ezüst árnyalatokkal tetszetősebbé tehetjük. Érdemes megfigyelni, hogy a szürkéhez tényleg minden szín illik, legyen az akár egy élénk szín, vagy akár visszafogottabb neutrális színek.

 

Via, via, via, via, via, via

süti beállítások módosítása