Nincs ilyen widget!

Utazás a Maják földjére

Bora Bora után kalandozzunk el egy kicsit Mexikóba, mégpedig a Be Tulum Resort szállodába, mely igazi trópusi hangulatával fenséges pihenőhely lehet az egzotikus nyaralás kedvelőinek.

Tulum város (maja nyelven Tulu’um, „fal, erődítmény“) Cancúntól 130 kilométerre délre, az ún. Riviera Maya tengerparton található. A karib tengeri szállodát az argentin építész, Sebastian Sas tervezte. 5 épületben, összesen 20 lakosztály kapott helyet, melyek modern belsőépítészeti tervek alapján készültek, kombinálva a helyi mészkövet, a meleg brazil fával és Bisazza mozaikkal. A földszinti lakosztályokhoz saját privát medence és terasz tartozik, míg az emeleten jakuzzi szolgálja a kényelmet.

A pálmafák között álló, buja hangulatú hotelből fantasztikus kilátás nyílik a Sian Ka'an Bioszféra-rezervátumra, mely Mexikó legnagyobb tengeri természetvédelmi területe, a Világörökség része. Számos, a területen élő őshonos és veszélyeztetett állat- és növényfaja, az itt előforduló ökoszisztémák sokfélesége, és a rezervátum területén talált maja kultúra nyomai miatt a kirándulni vágyóknak is felejthetetlen hely lehet.

 

Via, via

süti beállítások módosítása